Του Λουκά Παπαλάμπρου

Κατά καιρούς παρουσιάζει μοναδικές εκδόσεις. Πλήρως εξατομικευμένα αυτοκίνητα που προσφέρουν σε οδηγό και επιβάτες ασύλληπτα επίπεδα πολυτέλειας και άνεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελευταία δημιουργία της Rolls-Royce είναι η Cullinan Recreation Module, μια ιδιαίτερη έκδοση του κορυφαίου SUV που έχει πατήσει τους τροχούς του στην άσφαλτο. Διακρίνεται για ένα καινοτόμο στοιχείο που βρίσκεται στον χώρο αποσκευών.

Πρόκειται για ένα συρτάρι χωρητικότητας 48 λίτρων, το οποίο έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αποθηκεύει από laptop και ηλεκτρονικές συσκευές, έως εξαρτήματα για ψάρεμα και για πικ νικ, σύνεργα για τη δημιουργία κοκτέιλ, ακόμη και αξεσουάρ του σκι.

Ανοίγει και κλείνει με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη, οι θήκες αφαιρούνται ξεχωριστά και αποθηκεύονται με ασφάλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, το συρτάρι είναι κατασκευασμένο από τα καλύτερα υλικά, όπως ξύλο και δέρμα πολύ υψηλής ποιότητας. Ο κάτοχος της Cullinan έχει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφόρων αποχρώσεων ώστε να ταιριάζει με το χρώμα του αμαξώματος και τα διακοσμητικά της καμπίνας.

Η RR κάνει λόγο για ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο, ιδανικό για ευχάριστες εξορμήσεις και στιγμές χαλάρωσης. Μια τετράτροχη σουίτα, με την καλύτερη θέα.

Δεν θα διαφωνήσουμε με την ιστορική βρετανική φίρμα. Ωστόσο, θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε την τιμή της Cullinan Recreation Module.

Ειδικές θήκες για ποτήρια και αξεσουάρ για την κατασκευή κοκτέιλ.

Το συρτάρι βρίσκεται κάτω από το πάτωμα του πορτμπαγκάζ.

Τοποθετείς laptop, tablet και μικρές αποσκευές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτη αύξηση πωλήσεων για τη Rolls-Royce

Το αυτοκίνητο με την προσωπική σουίτα

O Αντετοκούνμπο αγόρασε το καλύτερο SUV του κόσμου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης