Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η ιστορία αυτής της οικογένειας και ειδικά του Γιάννη θυμίζει ταινία. Από την ανέχεια, τη στέρηση και την έλλειψη των αναγκαίων πόρων, δεν έφθασαν απλώς στην κορυφή, αλλά την κατέκτησαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα από σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή, ο Γιάννης -κυρίως- έγινε ένας παγκόσμιος σταρ, ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και καλοπληρωμένους αθλητές του κόσμου.

Το τελευταίο συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Μιλγουόκι Μπακς είναι μυθικό. Με τα χρήματα που λαμβάνει θα μπορούσε να αποκτήσει τα πάντα.

Ο αδερφός του Θανάσης όμως είναι αυτός που αγόρασε το κορυφαίο SUV του κόσμου, το αριστούργημα των τεσσάρων τροχών, την ακριβοθώρητη Rolls-Royce Cullinan. Ο πάντοτε χαμογελαστός 28χρονος μπασκεμπολίστας, φυσικά, λαμβάνει πολύ λιγότερα δολάρια από τον Γιάννη. Όμως, ακόμη και το 1,5 εκατ. δολάρια ετησίως, του φθάνουν και του περισσεύουν. Έχει γούστο ο Θανάσης, τέτοιο αυτοκίνητο λίγοι αγοράζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Cullinan είναι το δώρο που έκανε στον εαυτό του. Για να την αγοράσει έδωσε 335.000$. Όπως φαίνεται από το παρακάτω βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον λογαριασμό του Daniel Macdonald στα social media, οι Αντετοκούνμπο κυκλοφορούν με αυτό στους δρόμους του Μιλγουόκι.

Το αυτοκίνητο είναι τόσο εντυπωσιακό και επιβλητικό που μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε εμφάνισή του. Τα αδέρφια φαίνεται να το διασκεδάζουν, με τον Θανάση σε ρόλο οδηγού να μεταφέρει τον Γιάννη.

 

 

Λίγα λόγια για την Cullinan

Τα περισσότερα τμήματα της καμπίνας είναι κατασκευασμένα στο χέρι.

Η Rolls-Royce Cullinan είναι ένα από τα πιο πολυτελή, εξατομικευμένα, ξεχωριστά και ακριβά αυτοκίνητα.
Τα όνομά της προέρχεται από το μεγαλύτερο διαμάντι του κόσμου -βάρους 621,35 γραμμαρίων και 3.106,75 καρατίων- το οποίο είχε ανακαλυφθεί στη Νότια Αφρική τον Ιανουάριο του 1905.

Για την κίνηση του οχήματος φροντίζει ο V12 biturbo κινητήρας χωρητικότητας 6,75 λίτρων, απόδοσης 571 ίππων και 850 Nm ροπής από τις 1.600 σ.α.λ. Η δύναμη μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων της ZF, με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 250 χλμ./ώρα.

Το εσωτερικό είναι χάρμα ιδέσθαι. Η ποιότητα δεν επιδέχεται κριτικής, με τους σχεδιαστές της βρετανικής μάρκας να έχουν χρησιμοποιήσει τα καλύτερα δέρματα, υφάσματα και ξύλινα πάνελ. Οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους WiFi hotspot, πέντε θύρες USB, προσωπικό κλιματισμό και πολλά ακόμα.

Πηγή: Bleacher Report

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

To κορυφαίο SUV «μάχεται» στους αμμόλοφους

Δείτε πώς κατασκευάζεται το λογότυπο των Rolls-Royce

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης