Μία ειδική έκδοση του Swift Sport που έχει εμπνευστεί από τη μοτοσυκλέτα Katana και διακρίνεται για τα αποκλειστικά στοιχεία, δημιούργησε η ιαπωνική εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα (Premium Silver Metallic και Super Black Pearl), φέρει νέα γραφικά σε οροφή και καπό, κόκκινο περίγραμμα στη μάσκα, μαύρες ζάντες αλουμινίου της OZ 18 ιντσών, ελαστικά Michelin Pilot Sport 4, εξάτμιση της Remus με μαύρες απολήξεις και πιο σκληρή ανάρτηση με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ.

Από το αμάξωμα δεν λείπει το λογότυπο Katana, με τον αριθμό παραγωγής κάθε μονάδας να αναγράφεται στο πάνω τμήμα της πίσω κολώνας. Για την κίνηση φροντίζει ο 1.4 Boosterjet κινητήρας απόδοσης 140 ίππων και 230 Nm ροπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην καμπίνα έχουν τοποθετηθεί νέες δερμάτινες επενδύσεις με κόκκινες ραφές, στο τιμόνι και στα μπράτσα των καθισμάτων διακρίνεται το όνομα Katana, ενώ στα προσκέφαλα είναι ραμμένος ο αριθμός παραγωγής κάθε μονάδας, τονίζοντας τον αποκλειστικό χαρακτήρα της έκδοσης.

Το Swift Sport Katana θα παραχθεί σε μόλις 30 μονάδες και αφορά μόνο την αγορά της Ολλανδίας. Όσο για την τιμή στη χώρα της τουλίπας, ορίστηκε στα 28.999 ευρώ.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης