Τον ανταγωνιστή της Mercedes CLA, ένα compact τετράθυρο sedan με σπορ χαρακτηριστικά, κομψή αισθητική και δυναμική οδική συμπεριφορά, είναι έτοιμη να παρουσιάσει η βαυαρική φίρμα.

Η ολοκαίνουργια 2 Series Gran Coupe θα κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο τον Νοέμβριο, στο πλαίσιο της έκθεσης του Λος Άντζελες, με το λανσάρισμα στην αγορά να προγραμματίζεται για την άνοιξη του 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα του αυτοκίνητου, όπου διακρίνονται τα πίσω φώτα, η διακριτική αεροτομή και το πτερύγιο τύπου «καρχαρία» στην οροφή. Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, το μοντέλο φέρνει νέα στοιχεία εξατομίκευσης, αισθητικής και συναισθηματικής προσέγγισης στην πολυτελή compact κατηγορία. Συνδυάζει το εκλεπτυσμένο στυλ, με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες λειτουργικότητας και συνδεσιμότητας.

Θα είναι προσθιοκίνητο και μοιράζεται πολλά στοιχεία με τη νέα Σειρά 1, που επίσης θα παρουσιαστεί μέσα στο 2019. Πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου θα δοθούν το επόμενο διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης