Έρχεται το νέο 5ης γενιάς Volkswagen Caddy Life

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022, 14:16
Έρχεται το νέο 5ης γενιάς Volkswagen Caddy Life

Η Kosmocar - Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα παρουσιάζει το νέο 5ης γενιάς Caddy Life, το οποίο διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό νέων τεχνολογιών που κάνουν την οδήγηση του ευκολότερη, με άνεση και ασφάλεια, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να υποστηρίξει τις ανάγκες κάθε εταιρείας ή ιδιώτη.

Η έκδοση Caddy Life διαθέτει μακρύτερο μεταξόνιο (2.755mm) από τον προκάτοχό του, εξασφαλίζοντας καλύτερους χώρους, πιο ισορροπημένη οδική συμπεριφορά, αλλά και μια πιο δυναμική εμφάνιση.  Διαθέσιμη είναι και η έκδοση Caddy Maxi Life με ακόμα μακρύτερο μεταξόνιο ( 2.970 mm).

Ο βασικός εξοπλισμός στο εσωτερικό του είναι εξοπλισμένος με 7 θέσεις, ειδικά σχεδιασμένες όπου είτε η μικρή είτε η μεγάλη έκδοση μπορεί να μετατραπεί γρήγορα σε πενταθέσια, καθώς τα μεμονωμένα και ανεξάρτητα καθίσματα της 3ης σειράς μπορούν να αφαιρεθούν.

Το νέο Νέο Caddy Life διατίθεται σε 2 μήκη αμαξώματος (4,500 mm το κοντό και 4,853 mm το μακρύ) και  προσφέρεται στον βασικό εξοπλισμό με: 
•    Καθίσματα οδηγού-συνοδηγού ρυθμιζόμενα σε ύψος, με οσφυϊκή ρύθμιση, υποβραχιόνια και αναδιπλούμενο τραπέζι
•    Τρία ανεξάρτητα καθίσματα στην 2η σειρά καθισμάτων
•    Δυο ανεξάρτητα καθίσματα στην 3η σειρά καθισμάτων

Με πέντε επιβάτες ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 1.213 λίτρα, ενώ ο συνολικός χώρος μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 2.556. Το μήκος του χώρου φόρτωσης μέχρι την πρώτη σειρά καθισμάτων είναι 1.913 χιλιοστά και το μέγιστο διαθέσιμο πλάτος μεταξύ των θόλων των τροχών είναι 1.185 χιλιοστά.

Όσον αφορά το εσωτερικό του ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει αναλογικά όργανα, οθόνη πολλαπλών λειτουργιών και προαιρετικά το νέο Digital Cockpit, ένα πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Ένα εσωτερικό παρεμφερές με το νέου Golf, διατίθεται επίσης με σύστημα Infotainment «Ready 2 Discover» και έγχρωμη οθόνη αφής 10 ιντσών. Προαιρετικά, η σύνδεση του Digital Cockpit και του κορυφαίου συστήματος πλοήγησης Discover Pro των 10 ιντσών, δημιουργεί ένα νέο ψηφιακό σύνολο ενδείξεων και στοιχείων ελέγχου, το «Innovision Cockpit».

Η αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης του νέου Caddy Life πλαισιώνεται από ένα πλήρες πακέτο συστημάτων οδηγικής υποβοήθησης, ενώ προαιρετικά μπορούν να προστεθούν άλλα 19.  

Η αναβαθμισμένη εμπειρία οδήγησης του νέου Caddy Life ολοκληρώνεται με ένα πλήρες πακέτο συστημάτων οδηγικής υποβοήθησης, ενώ προαιρετικά μπορούν να προστεθούν άλλα 19.  

Το νέο μοντέλο εξοπλίζεται επίσης με τις καινοτόμες τεχνολογίες IQ.DRIVE της Volkswagen και διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό τα συστήματα ασφαλείας: Front Assist, Lane Assist, Cruise Control, Fatigue Detection, όπως επίσης και αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης εμπρός - πίσω με ηχητική προειδοποίηση.

Προαιρετικά για πρώτη φορά στο Caddy θα υπάρχει το Travel Assist, το οποίο συνδυάζει τις λειτουργίες του ACC, του Lane Assist και του Front Assist δημιουργώντας ένα σύστημα υποβοήθησης για τον οδηγό, επιτρέποντας ημιαυτόνομη οδήγηση με ταχύτητες έως και 210 χλμ./ώρα.

Το νέο Caddy Life θα διατίθεται με τον αποδοτικό και «πράσινο» 1.5 TSI βενζινοκινητήρα με ισχύ 114 ίππων με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και DSG 7 σχέσεων, όπως επίσης και με τον 2.0 TDI 122 ίππων με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και DSG 7 σχέσεων αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι τιμές:

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022, 17:26