Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ένα απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα στη Φλόριντα των Η.Π.Α. κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία 33χρονη μητέρα δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον 12χρονο γιο της, ο οποίος της ανέφερε πως συμμορία παιδιών τον απειλούσε με μαχαίρι. Η γυναίκα μπήκε στο SUV της και πήγε ταχύτατα στο σημείο για να προστατεύσει το παιδί της και να γλυτώσει τα χειρότερα.

Όταν έφτασε όμως στο σημείο, προσπάθησε να χτυπήσει τους δράστες με το μαχαίρι, αλλά φαίνεται πως καταλάθος πάτησε το ίδιο της το παιδί. Ο 12χρονος γιος της βρισκόταν στη γειτονιά προσπαθώντας να ανακτήσει ένα σακίδιο που είχε χαθεί, όταν και τον εντόπισε η συμμορία.

Όταν ρωτήθηκε από την αστυνομία πώς συνέβη αυτό φέρεται να είπε “‘Προσπαθούσα να τους απομακρύνω από τον γιο μου”. Η αστυνομία λέει ότι αφού χτύπησε το αγόρι της, βγήκε από το αυτοκίνητο, το βοήθησε να σηκωθεί, το έβαλε μέσα και στη συνέχεια συνέχισε να κυνηγάει τα άλλα παιδιά. Μετά από ώρα όμως ο γιος παραπονέθηκε για πόνους στο ισχίο και στα πόδια και έτσι η μητέρα τον πήγε στο νοσοκομείο. Εκεί οι αστυνομικοί ξεδίπλωσαν το κουβάρι του μυστηρίου και στη συνέχεια εντόπισε τη συμμορία των παιδικών σε μία γειτονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα, η μητέρα αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων της επίθεσης με φονικό όπλο και της βαριάς σωματικής βλάβης με φονικό όπλο. Βρίσκεται στο σωφρονιστικό κέντρο Turner Guilford Knight με εγγύηση 15.000 δολαρίων, σύμφωνα με το NBC Miami.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μαϊάμι, Michael Vega, δήλωσε: “Ήθελε να χτυπήσει αυτά τα δύο παιδιά… αντί να καλέσει την αστυνομία και να μην είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά» Το τι θα συμβεί στη συνέχεια εναπόκειται στο δικαστήριο να αποφασίσει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης