Σύννεφο... οι καταγγελίες για οδηγούς λεωφορείων

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013, 12:53
Σύννεφο... οι καταγγελίες για οδηγούς λεωφορείων

Ακόμα μία καταγγελία έφτασε στο mail του zougla.gr και αφορά οδηγό λεωφορείου. Η Ευαγγελία Ψ. έγραψε σχετικά με την εμπειρία της:  

«Καλησπέρα σας, θέλω κι εγώ να καταγγείλω ένα συμβάν σε ένα λεωφορείο και θα σας έστελνα αυτούσια την καταγγελία μου, αλλά δεν την βρίσκω και έχω μόνο την απάντηση του ΟΣΥ, που σας παραθέτω ανωτέρω (σ.σ τη διαβάζετε στο κάτω μέρος). Κοντολογίς, ένας οδηγός λεωφορείου φτάνοντας στη στάση και όντας ιδιαίτερα βιαστικός ανοίγει τις πόρτες για να επιβιβαστεί το κοινό και μόλις μπαίνουν οι πρώτοι επιβάτες και πριν προλάβω να επιβιβαστώ εγώ και μία συνεπιβάτιδά μου, κλείνει αμέσως τις πόρτες με αποτέλεσμα η άλλη κυρία να βρεθεί μετέωρη στο κενό με το ένα πόδι εγκλωβισμένο στην πόρτα.

Όταν προσπαθήσαμε να του ζητήσουμε εξηγήσεις, μιλούσε στο κινητό του, κάτι που έκανε καθ΄ όλη τη διάρκεια της διαδρομής, αγνοώντας μας επιδεικτικά και κάνοντας ειρωνικά σχόλια για εμάς στον συνομιλητή του. Ήταν αγενέστατος, θρασύτατος και ειρωνικός απέναντι μας. Κατήγγειλα ως όφειλα το περιστατικό και την συνέχεια μπορείτε να την παρακολουθήσετε από τα αδιάψευστα στοιχεία. Σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο μετά δεν έχω λάβει την παραμικρή απάντηση σχετικά με την καταγγελία μου. Κάτι που θεωρώ αγγίζει τα όρια της πλήρους συγκαλύψεως».

 

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την απάντηση που έστειλε το τμήμα δημοσίων σχέσεων και εξυπηρέτησης κοινού του ΟΑΣΑ στις 24 Σεπτεμβρίου 2012 (τώρα έχουμε 2013):

«Σε απάντηση της από 21/09/2012 επιστολής σας, η οποία αφορά στη συμπεριφορά οδηγού της λεωφορειακής γραμμής 824, σας γνωρίζουμε ότι την έχουμε διαβιβάσει στον αρμόδιο συγκοινωνιακό φορέα «ΟΔΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.» (ΟΣΥ), ο οποίος έχει την ευθύνη της εκτέλεσης του συγκοινωνιακού έργου με τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, καθώς και του προσωπικού κίνησης (οδηγοί, σταθμάρχες κλπ).

 Η ΟΣΥ Α.Ε., οφείλει να ελέγξει τα αναφερόμενα και να σας απαντήσει.

Λυπούμαστε για το περιστατικό που μας αναφέρατε και παραμένουμε στη διάθεσή σας».

Αν έχετε και εσείς να μας διηγηθείτε παρόμοια περιστατικά ή θέλετε να μας στείλετε φωτογραφίες και video από τα τρελά και παλαβά των ελληνικών δρόμων τα περιμένουμε στο e mail: automoto@zougla.gr


Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013, 12:53