Στους ελληνικούς δρόμους συναντούμε απίστευτα πράγματα. Αυτό συνέβη και με τον αναγνώστη του zougla.gr Νίκο Σ. O ίδιος μαζί με την φωτογραφία που μας έστειλε, έγραψε κιόλας:

«Βρήκα αυτό το Nissan Micra στην οδό Στουρνάρη στην Ομόνοια να γίνεται φορτηγάκι…. Λόγω της κρίσης πολλοί δεν μπορούν να πληρώσουν μεταφορικές εταιρείες, αναγκάζονται να μεταφέρουν τα έπιπλά τους με το Ι.Χ. δημιουργώντας κινούμενους κινδύνους τόσο για τους ίδιους όσο και τους γύρω… Δηλαδή από πίσω αν τους χτυπήσει ένα αμάξι, οι καρέκλες θα πάνε πιο βαθιά στο Micra προκαλώντας θανάσιμο τραυματισμό..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και το άλλο με το τραπέζι στην οροφή έλα που το τοποθέτησαν από τη βάση του και όχι ανάποδα για να είναι πιο ασφαλής η μεταφορά και μοιάζει σαν ανανάς… Απλά το έβαλαν έτσι για να μην γρατζουνιστεί και να δείχνει όμορφο και αγρατζούνιστο..» 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό είναι φόρτωμα!!!! Τύφλα να χουν οι μεταφορικές εταιρείες…

Αν έχετε και εσείς να μας διηγηθείτε παρόμοια περιστατικά ή θέλετε να μας στείλετε φωτογραφίες και video από τα τρελά και παλαβά των ελληνικών δρόμων, τα περιμένουμε στο e-mail: automoto@zougla.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης