Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Να πηγαίνεις το αμάξι σου για ένα απλό service και να το βρίσκεις διαλυμένο πάνω σε μία Porsche 911 και με τη μούρη κολλημένη σε μία Mercedes;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ιδιοκτήτης της Giulia Quadrifoglio μοιράστηκε την ιστορία και φωτογραφίες στο διαδίκτυο, λέγοντας χαρακτηριστικά “Την πήγα για μικροεπισκευές και τελικά έγινε αυτό”.

Αρχικά να πούμε πως δεν πρόκειται για μία απλή Alfa Romeo αλλά για την γρήγορη Quadrifoglio έκδοση με τον V6 κινητήρα 2.9λτ. απόδοσης 510 ίππων. Ένα ακριβό, ταχύτατο και καλοστημένο σεντάν, από τα καλύτερα της κατηγορίας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φαίνεται πως όταν ο μηχανικός τελείωσε με τις επισκευές του αυτοκινήτου, θέλησε να το κάνει ένα test drive για να δει πως όλα λειτουργούν όπως πρέπει.

Ο ιδιοκτήτης ανέφερε στο site Motor1.com “Μου είπαν ότι έκαναν ένα test drive μετά τις επισκευές και ένα μίνι βαν τους έκοψε το δρόμο. Ο οδηγός διόρθωσε υπερβολικά το τιμόνι  με αποτέλεσμα να βρει στο ανάχωμα, να χτυπήσει ένα δέντρο και να βρεθεί στον αέρα”.

Φήμες φέρεται να κυκλοφόρησαν στο Reddit υπονοώντας ότι ο τεχνικός ήταν μεθυσμένος, αλλά ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε κατηγορηματικά αυτούς τους ισχυρισμούς. Μία διευκρίνιση που αποτελεί ανακούφιση για την αντιπροσωπεία, αν και πιθανότατα παραμένει δυσαρεστημένη με τη συμμετοχή του υπαλλήλου της στο ατύχημα.

Ένα ατύχημα το οποίο δεν επέφερε ζημιές μόνο στην Giulia, καθώς από τη σύγκρουση καταστράφηκε εντελώς η οροφή μίας Porsche 911 ενώ και μία Mercedes GLE βρέθηκε στο διάβα της Alfa Romeo, αποκτώντας μικρότερες ζημιές.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης