Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Πριν μερικούς μήνες, αυτή μοναδική λιμουζίνα Dodge Viper του 1996, άλλαξε χέρια για περίπου 140.000 δολάρια και τώρα είναι εκ νέου διαθέσιμη, με αυξημένη τιμή που αγγίζει τα 160.000 δολάρια. Μη μας ρωτήσετε γιατί ανέβηκε η αξία της, δεν μπορούμε να βρούμε την αιτία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζοντας την υπερβολή άλλων δεκαετιών, αυτή η αυτοσχέδια και μοναδική λιμουζίνα Dodge Viper του 1996 κάνει ακόμα τα κεφάλια να γυρίζουν σε κάθε πέρασμα της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πραγματικότητα, μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα άτομα από οποιοδήποτε SUV τριών σειρών πωλείται σήμερα στην παγκόσμια αγορά. Για την ακρίβεια, χωράει μέχρι και 10 άτομα ταυτόχρονα.

Το αυτοκίνητο μήκους 7.62μ. διαθέτει έναν κινητήρα V10 5.9λτ. απόδοσης 390 ίππων και βρίσκεται (για τρίτη φορά) προς πώληση, συνοδευόμενο από την επιγραφή «Μία εξαιρετική ευκαιρία για να τραβήξετε τη προσοχή του κόσμου στην επιχείρηση σας, με αυτή την κινούμενη διαφήμιση».

Το αυτοκίνητο έχει κρατήσει στο απόλυτο την αρχική σχεδίαση και ξεχωρίζει πως είναι μία Viper με την προσθήκη πολλών πλαϊνών θέσεων και ενός εξαιρετικά δυνατού ηχοσυστήματος ώστε όλοι οι επιβάτες να ακούνε μουσική και όχι τη φασαρία του δρόμου. Δεύτερη παρόμοια δημιουργία δεν υπάρχει και σίγουρα δύσκολα να υπάρξει καθώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να μετατραπεί ένα σπορ κάμπριο αυτοκίνητο σε μία τεράστια λιμουζίνα. Παρόλα αυτά ο τωρινός ιδιοκτήτης αναφέρει πως είναι η πιο ευχάριστη οδηγικά λιμουζίνα που υπάρχει και πως η συμπεριφορά του αυτοκινήτου είναι σπορ παρά τα 7.62μ.

Σύμφωνα με την Hagerty Insurance, ένα μέσο Dodge Viper του 1996 σε καλή κατάσταση αξίζει 37.100 δολάρια, οπότε θα μπορούσατε να αγοράσετε τέσσερα από αυτά αντί για αυτή τη λιμουζίνα και να σας μείνουν μετρητά για ένα ταξίδι. Θα αγοράζατε, λοιπόν, ένα αυθεντικό μοντέλο και θα σας έμεναν λεφτά στην τσέπη ή θα επιλέγατε το πιο περίεργο όχημα για τη μεταφορά 10 ατόμων;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης