Επιμέλεια: Π. Χαλάτσης

Το πλήρωμα της Step Racing που συμμετείχε στο Rally Monza -αγώνας του Ιταλικού Πρωταθλήματος στο χώμα-  δεν ξεκίνησε καλά το δεύτερο σκέλος. Στην πρώτη ειδική διαδρομή του Σαββάτου, σε μια μεγάλη ευθεία οι Νίκος Παυλίδης- Allan Harryman πήγαιναν τέρμα γκάζι. Όμως σε ένα σημείο υπήρχε λάσπη και στάσιμα νερά. Η υδρολίσθηση ήταν αναπόφευκτη και το πανέμορφο Skoda Fabia Rally2 Evo κατέληξε σε ένα φράκτη, προκαλώντας ζημιά στην ανάρτηση του εργοστασιακού Skoda.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας οδηγός Νίκος Παυλίδης αναφέρθηκε στην έξοδο που είχε:

« Κρίμα. Είμασταν ευχαριστημένοι με την απόδοση μας στο πρώτο σκέλος του αγώνα και κρατούσαμε σφιχτά την 6η θέση στην κατηγορία μας, γεγονός που θα μας ανέβαζε στο βάθρο του Πρωταθλήματος των Seniors. Στην πρώτη πρωινή διαδρομή του Σαββάτου, βγήκαμε από το δρόμο προκαλώντας ζημιά στην ανάρτηση του Skoda Fabia Rally2 Evo».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλήρωμα της Step Racing κρατάει τις θετικές εντυπώσεις από το Ιταλικό Πρωτάθλημα Χώματος στο οποίο είχε φέτος πλήρη εμπλοκή:

Ο Νίκος Παυλίδης δήλωσε:

«Το 2023 για εμάς ήταν πλήρες με 6 αγώνες σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα του κόσμου. Έχοντας ως αποτελέσματα ένα βάθρο και τρεις τέταρτες θέσεις στην κατηγορία μας δεν μπορούμε παρά να είμαστε ευχαριστημένοι με την προσπάθεια μας. Η πλειοψηφία των ειδικών του πρωταθλήματος ήταν νέες για εμάς και προσπαθήσαμε βήμα βήμα να βελτιώνουμε την απόδοση μας.  Θα θέλαμε να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, με το Rally Monza να μας αφήνει μια πικρή γεύση στο τέλος».

Και συμπλήρωσε:

«O Allan εκτός από εξαιρετικός επαγγελματίας είναι και πολύ καλός μου φίλος. Ήταν άψογος καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και διασκεδάσαμε μαζί στις εξαιρετικές χωμάτινες ειδικές του πρωταθλήματος. Εξαιρετικό ήταν και το Skoda Fabia Rally2 Evo».

RALLY DI MONZA 2023- Νίκος Παυλίδης- Allan Harryman

Την προσπάθεια του πληρώματος της Step Racing στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Χώματος στήριξαν φέτος το Corfos Hotel Mykonos, η Step Logomats και η Drive Rent a Car.

H Step Racing με τη συμμετοχή της θέλει να διαδώσει το έργο της Giancarlo Ligabue Foundation με έδρα τη Βενετία. Με motto το “Μάθε και διέδωσε” ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός έχει σκοπό να ενθαρρύνει την προώθηση πολιτιστικών δραστηριοτήτων και έρευνας με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς της αρχαιολογίας, της ανθρωπολογίας, της παλαιοντολογίας, των φυσικών επιστημών και των εικαστικών τεχνών. Επίσης προβάλλει πολιτιστικές δραστηριότητες μέσω εκδηλώσεων, εκθέσεων, συνεδρίων, δημοσιεύσεων, φιλανθρωπικών δωρεών, τόσο στην Ιταλία όσο και σε όλο τον κόσμο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης