Έξαλλοι στη Mercedes με τον Rosberg

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014, 10:55
Έξαλλοι στη Mercedes με τον Rosberg

Ήταν κάτι που όλοι περίμεναν να συμβεί κάποια στιγμή. Από την αρχή της σεζόν, οι δύο οδηγοί της Mercedes μάλωναν σαν τα «κοκόρια» τόσο μέσα στην πίστα, όσο και έξω από αυτή και στο Spa έγινε το κακό.

Οι Nico Rosberg και Lewis Hamilton συγκρούστηκαν στο δεύτερο κιόλας γύρο στο Grand Prix του Βελγίου, με τα στελέχη της γερμανικής ομάδας να κατηγορούν ευθέως τον πρώτο για το συμβάν.

«Ήταν απαράδεκτος ο αγώνας για μας. Είναι απίστευτο στο δεύτερο γύρο να συγκρουστούν οι οδηγοί μας μεταξύ τους. Υπάρχει ένας κανόνας και αυτός είναι πως δεν συγκρούεται ο ένας με τον άλλον. Πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες. Ο Lewis είναι πολύ αναστατωμένος αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούμε να του πούμε», είπε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα το αφεντικό της Mercedes, Toto Wolff.

Από την πλευρά του, ο μη εκτελεστικός αντιπρόεδρος της ομάδας, Niki Lauda ήταν πιο σκληρός στις εκφράσεις τους, ρίχνοντας όλες τις ευθύνες στον Rosberg. «Είναι εντελώς απαράδεκτο, να χτυπά ο Nico τόσο νωρίς πάνω στον Lewis  Απλά δεν επιτρέπεται να συμβεί κάτι τέτοιο. Έπρεπε να έχει υποχωρήσει. Είναι ξεκάθαρο, ότι το προκάλεσε ο Nico. Ήταν δικό του λάθος».

Να σημειώσουμε ότι, κατά τη διάρκεια της απονομής οι θεατές αποδοκίμασαν τον Rosberg, ο οποίος δεν χαμογέλασε καν πάνω στο podium των νικητών.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014, 10:55