Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Γράφοντας σε ένα Instagram story, ο επτά φορές πρωταθλητής της Formula 1 δήλωσε ότι έχει περάσει μια πολύ δύσκολη χρονιά με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και ότι του είναι πάρα πολύ δύσκολο κάποιες μέρες να δει τα πράγματα θετικά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σου γράφω για να σου πω ότι είναι εντάξει να νιώθεις όπως νιώθεις, απλώς να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος και ότι θα το ξεπεράσουμε αυτό!» πρόσθεσε ο Χάμιλτον.

Ο Βρετανός, που είδε τη περσινή χρονιά να του παίρνουν το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια, ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με ένα μονοθέσιο που δύσκολα μπορεί να συναγωνιστεί τον ανταγωνισμό. Τρίτος στο Μπαχρέιν και 10ος στη Σαουδική Αραβία, φαίνεται πως τίποτα δεν πάει καλά για την ώρα, όμως μέσα από αυτό το story αποφάσισε να δηλώσει «παρών» και πως δεν το βάζει κάτω παρά τις όποιες δυσκολίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Να θυμίσουμε πως και το 2020 ο Hamilton είχε δηλώσει τον σοβαρό αντίκτυπο που είχε η πανδημία στην ψυχολογία του αλλά και το γεγονός πως οι συνεχόμενοι αγώνες, και η έλλειψη επαφής λόγω των κανόνων για τον Covid, τον έκαναν να νιώθει πραγματική μοναξιά όλη τη χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είναι ποτέ κακό να ζητάς βοήθεια αν τη χρειάζεσαι ή να πεις σε κάποιον πώς νιώθεις», είχε πει τότε ο Χάμιλτον, προσθέτοντας: «Το να δείχνεις την ευάλωτη πλευρά σου δεν σε κάνει αδύναμο, αντίθετα, μου αρέσει να το σκέφτομαι σαν μια ευκαιρία να γίνεις πιο δυνατός».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης