Τα ελληνικά χρώματα στην Ιταλία θα εκπροσωπήσει και φέτος ο οδηγός Άγγελος Σταθακόπουλος, ο οποίος έκανε γνωστό ότι θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα Championkart. Αναζητώντας πάντα το κάτι παραπάνω, ο συμπατριώτης μας έχοντας και φέτος την υποστήριξη της εταιρείας Superfast Ferries θα κυνηγήσει όχι μόνο ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά τις νίκες σε κάθε αγωνιστική συνάντηση.

Η κατηγορία που θα λάβει μέρος είναι η Senior. Είναι μια κατηγορία με ενιαίο σασί της Parolin, ενιαίο κινητήρα FIM και λάστιχα της Le Cont. Πρόκειται για δυνατό και αξιόπιστο κινητήρα, κατασκευής της Parolin, με τον οποίο πραγματοποιήθηκε για μία τριετία το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U18. Τη χρονιά που διανύουμε ο κινητήρας αυτός είναι επιλογή αρκετών χωρών (Ισπανία, Γερμανία, Βενεζουέλα, Λιθουανία) για την πραγματοποίηση αγώνων με ενιαίους κινητήρες. Η πρώτη εμφάνιση του Σταθακόπουλου με το κατακόκκινο Superfast Championkart θα γίνει στις 8-9 Ιουνίου στην πίστα του Lignano, στο Preccenico της Ιταλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις φέτος δεν μου επιτρέπουν να συμμετέχω σε όσους αγώνες θα ήθελα ούτε να κάνω την προετοιμασία που συνηθίζω. Ευτυχώς, είμαι πάντοτε κοντά στο καρτ και ειδικότερα στο Championkart, το εξαιρετικό πρωτάθλημα που διοργανώνει η Parolin Racing Karts» δήλωσε.

O οδηγός αγώνων Άγγελος Σταθακόπουλος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρωτάθλημα καρτ με την ονομασία Championkart θα τρέξει και φέτος ο Έλληνας οδηγός

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης