Πραξικόπημα… στον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012, 19:32
Πραξικόπημα… στον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Μιλώντας έξω από τα δόντια και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ο Χρήστος Αποστολίδης, μέλος του ΔΣ και Αντιπρόεδρος της ΕΛΠΑ, άνοιξε τα μάτια σε όλους όσους ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Ελλάδα. Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάνω από τα Όρια» που παρουσιάζουν οι Στράτος Φωτεινέλης και Νίκος Τσάδαρης μίλησε για την ΟΜΑΕ, την ΕΛΠΑ, τους… προέδρους της ΕΘΕΑ, γι’ αυτά που γίνονται κάτω από το… τραπέζι εις βάρος του Δ.Σ., για το ιστορικό ράλι του 2013, για ανώνυμες… ανακοινώσεις, για τις παραιτήσεις και τις επιστροφές μελών της ΕΘΕΑ, για το καρτ αλλά και τις άδειες που δεν δόθηκαν και χαρακτήρισε απίστευτο.

Η συνέντευξη του έχει ήδη δημιουργήσει αντιδράσεις τόσο στην ΕΛΠΑ όσο και στην ΕΘΕΑ ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, αυτό που συμβαίνει είναι ένα «πραξικόπημα». Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ανακοίνωση της νέας σύνθεση της ΕΘΕΑ που δεν φέρει καν υπογραφή αλλά ούτε και την έγκριση του ΔΣ της ΕΛΠΑ. Επίσης τόνισε πως κανένας που είναι μέλος της ΕΛΠΑ και της ΕΘΕΑ δεν θα πρέπει να παρέχει υπηρεσίες.

Από την πλευρά του, ο Στράτος Φωτεινέλης αναφέρθηκε στην.. περιβόητη καρέκλα που ψάχνουν όλοι οι εμπλεκόμενοι ενώ ο Νίκος Τσάδαρης... φοβήθηκε να κατονομάσει το ποιος εμπλέκεται με αγώνες και παράλληλα συμμετέχει στα διοικητικά.

Διαβάστε επίσης: Η… μάχη της καρέκλας


Παρακολουθήστε την συνέντευξη του Χρήστου Αποστολίδη


Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012, 19:54