Το Kράτος στηρίζει (στα…. λόγια) αγώνα Formula 1 στην Ελλάδα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012, 09:17
Το Kράτος στηρίζει (στα…. λόγια) αγώνα Formula 1 στην Ελλάδα

Με καλό… μάτι φαίνεται πως βλέπουν τα μέλη της νέας Κυβέρνησης πιθανή διεξαγωγή αγώνα Formula 1 στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού  Κώστα Τζαβάρα:

«Σ’ αυτήν την κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα, κάθε διοργάνωση που προβάλλει την Ελλάδα και προσελκύει το διεθνές ενδιαφέρον είναι καλοδεχούμενη και οφείλουμε να τη στηρίξουμε. Η προοπτική διεξαγωγής αγώνων Formula 1 στο Δήμο Δραπετσώνας στον Πειραιά δημιουργεί προσδοκίες για την αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος, μέσα από την προβολή του ιστορικού λιμανιού του Πειραιά και την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής. Παράλληλα θα συμβάλλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και θα επανατοποθετήσει τη χώρα μας στο διεθνές σκηνικό, με θετικό πρόσημο. Βασική προτεραιότητα της παρούσας Κυβέρνησης είναι η δημιουργία μοχλών ανάπτυξης -και τέτοιες πρωτοβουλίες βρίσκονται σε αυτήν την κατεύθυνση».   

Σε κάθε περίπτωση τα λόγια είναι ωραία αλλά δυστυχώς οι πράξεις είναι αυτές που μετράνε κάτι που έχουμε ζήσει και στο παρελθόν με αντίστοιχες κινήσεις.


Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012, 09:17