Ένα… τσακ πριν από την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 βρίσκεται ο Sebastian Vettel, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει την περασμένη Κυριακή ακόμη έναν αγώνα (9ος για φέτος). Αν και ο Γερμανός πιλότος δείχνει να έχει στο… τσεπάκι του τον 4ο συνεχόμενο παγκόσμιο τίτλο, παραμένει χαμηλών τόνων.

«Αυτή η νίκη αποτελεί μεγάλη επιβράβευση και τα συναισθήματα είναι υπέροχα. Λατρεύω αυτήν την πίστα και είναι φανταστικό το να κερδίζεις εδώ. Η κατάκτηση του τίτλου είναι μεγάλος στόχος, αλλά η σεζόν έχει ακόμα δρόμο και ο καλύτερος τρόπος να πετύχω τον στόχο μου είναι να μη το σκέφτομαι! Χαίρομαι που θα πάω σπίτι μου και θα χαλαρώσω λίγο πριν ταξιδέψουμε με προορισμό την Ινδία. Είναι μία εντυπωσιακή χώρα και ανυπομονώ να τρέξουμε εκεί σε δύο εβδομάδες» δήλωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δέκα βαθμοί χωρίζουν τον Vettel από τον 4ο συνεχόμενο τίτλο

Μαζί με τον τίτλο στους οδηγούς και η ομάδα του Vettel, η Red Bull, ετοιμάζεται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος των κατασκευαστών, μια και χρειάζεται 24 βαθμούς. Όσο για τον Vettel, απλώς θέλει μία 5η θέση για να στεφθεί και επίσημα παγκόσμιος πρωταθλητής…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ολοκλήρωση του θεσμού θα πρέπει να ολοκληρωθούν άλλα τέσσερα γκραν πρι (Ινδία, Άμπου Ντάμπι, Αμερική και Βραζιλία).

Η Red Bull χρειάζεται μόλις 24 βαθμούς για να κατακτήσει τον τίτλο στους κατασκευαστές…

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης