Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η Red Bull F1, μετά από εκτεταμένη έρευνα για φερόμενη ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι σε γυναίκα συνάδελφο, χαρακτήρισε αθώο τον Christian Horner. Η έρευνα διαπίστωσε ότι ο Horner δεν ήταν ένοχος και μπορεί να παραμείνει ως επικεφαλής της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν όλο και περισσότερες εικασίες ότι ο Βρετανός δεν είχε πλέον μέλλον στον αγωνιστικό όμιλο για τον οποίο αγωνίζονται οι Max Verstappen και Sergio Perez. Γινόταν σιγά σιγά ένα κοινό μυστικό ότι ο Mark Mateschitz (γιος του εκλιπόντος ιδρυτή της Red Bull Dietrich) και ο CEO Oliver Mintzlaff ήθελαν να απαλλαγούν από τον Horner.

Τελικά, η Red Bull αποφάσισε στην Αυστρία ότι ο Horner δεν χρειαζόταν να φύγει. Ο Βρετανός βρέθηκε στο στόχαστρο πριν από μερικές εβδομάδες, αφού μια γυναίκα υπάλληλος της Red Bull Racing τον κατηγόρησε για ανάρμοστη συμπεριφορά. Ποτέ δεν ανακοινώθηκε επίσημα τι ακριβώς περιλάμβαναν οι κατηγορίες, αλλά η De Telegraaf ανέφερε ότι αφορούσαν σεξουαλικά μηνύματα που στάλθηκαν στο Whatsapp από τον Horner στην υπάλληλο. Έτσι, η έρευνα φαίνεται τώρα να αποκάλυψε ότι δεν βρέθηκε λόγος να αποβληθεί ο Horner.

Εκπρόσωπος της Red Bull δήλωσε: «Η Red Bull είναι πεπεισμένη ότι η έρευνα ήταν δίκαιη, αυστηρή και αμερόληπτη. Η ανεξάρτητη έρευνα για τους ισχυρισμούς που έγιναν εναντίον του κ. Horner έχει ολοκληρωθεί και η Red Bull μπορεί να επιβεβαιώσει ότι το αδίκημα έχει απορριφθεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να αναφέρουμε πως μερικά ξένα μέσα, δημοσίευσαν άρθρα σύμφωνα με τα οποία ο Horner έδωσε λεφτά στην καταγγέλλουσα για να αποσιωπήσει το συμβάν. Κάτι το οποίο ο ίδιος αρνήθηκε ρητά και μάλιστα ξεκίνησε νομικές διαδικασίες εναντίον όσων δημοσίευσαν κάτι τέτοιο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης