Νικητές οι Λαγός στην PRO και Θεοδωρογιάννης στην Street Legal στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021, 20:00
Νικητές οι Λαγός στην PRO και Θεοδωρογιάννης στην Street Legal στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift

Πλούσιο θέαμα με ντριφταρίσματα  στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Όσοι βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής (24 Οκτωβρίου) στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου για να παρακολουθήσουν τον 5ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift «χόρτασαν» θέαμα.

Η αγωνιστική δράση ξεκίνησε με τα βαθμολογημένα περάσματα της κατηγορίας Street Legal. Σε μία διαδρομή η οποία βοηθούσε σε μεγάλο βαθμό τους οδηγούς να πραγματοποιήσουν πολύ όμορφα και εντυπωσιακά περάσματα, οι 26 αγωνιζόμενοι της κατηγορίας μονών περασμάτων Street Legal, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να εξασφαλίσουν την είσοδο τους στην 16αδα που οδηγούσε στις μάχες προς τον τελικό.

 Γιώργος Θεοδωρογιάννης Subaru ImprezaΗ κατηγορία Street Legal, ήταν αυτή που πρώτη θα χάριζε πλούσιο θέαμα σε όλους τους λάτρεις του Π.Π.Drift. Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα, νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Θεοδωρογιάννης Subaru Impreza GC8, ο οποίος κατάφερε να είναι ο πιο σταθερός οδηγός καθόλη την διάρκεια του διημέρου, εντυπωσιάζοντας τους βαθμολογητές αλλά και τον κόσμο με τα περάσματα του. Ο οδηγός από το Καρπενήσι, επικράτησε στον τελικό του εκπληκτικού για ακόμη μία φορά Μάριου Ρέλλα Toyota Starlet, ο οποίος με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης μείωσε την διαφορά από τον πρώτο του πρωταθλήματος.

Το βάθρο της κατηγορίας Street Legal, συμπλήρωσε ο Κώστας Τσιάκας Opel Ascona, ο οποίος προσπάθησε για το καλύτερο αποτέλεσμα έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του να συνεχίσει να διατηρεί την πρωτοπορία στην κούρσα του πρωταθλήματος. Στην τέταρτη θέση ολοκλήρωσε τον αγώνα, ο πάντα μαχητικός και χαμογελαστός Παναγιώτης Γρηγορίου BMW E36. Ο Ιωάννης Παπαβασιλείου BMW E36, κατάφερε να ελαχιστοποιήσει τις βαθμολογικές απώλειες στη μάχη για τον φετινό τίτλο, καταφέρνοντας να τερματίσει πέμπτος. Την εξάδα συμπλήρωσε ο Νίκος Δουδούλης BMW E36, o οποίος συνεχώς βελτιώνεται σε κάθε γύρο του πρωταθλήματος.

 Γιώργος Λαγός BMW E36Στην κατηγορία PRO νικητής αναδείχθηκε ο πρωταθλητής Γιώργος Λαγός BMW E36, ο οποίος στον τελικό επικράτησε ευκολότερα από όσο περίμενε, καθώς ο αντίπαλος του Χαράλαμπος Χρυσανθόπουλος BMW E36 έκανε ένα λάθος μη μπορώντας να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Με αυτό τον τρόπο ο νικητής Γιώργος Λαγός, αύξησε και άλλο την διαφορά του στο πρωτάθλημα.

Οι πρωταγωνιστές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, θα «λύσουν» τις διαφορές τους, στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στον Μαραθώνα στις 21 Νοεμβρίου.
 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021, 20:09