Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Δεκάδες φίλοι της F1 όταν πριν από αρκετό διάστημα γράψαμε ότι ο πρώτος αγώνας της f1 ξεκινάει στις 2 Μαρτίου επικοινώνησαν μαζί μας για να μας επισημάνουν ότι στις 2 Μαρτίου είναι Σάββατο και όχι Κυριακή που ξεκινούν οι αγώνες της F1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο λάθος δεν είχαμε κάνει. Υπάρχει λόγος που τόσο ο πρώτος αγώνας στο Bahrain (Sakhir) όσο και ο δεύτερος στη Saudi Arabia (Jeddah) δεν θα γίνουν Κυριακή αλλά Σάββατο στις 2/3 και 9/3. Η φετινή χρονιά (2024) δεν θα ξεκινήσουν τις Κυριακές όπως παραδοσιακά ξεκινούν οι αγώνες της F1 αλλά το Σάββατο και κατά συνέπεια το πρόγραμμα των δοκιμών θα ξεκινήσει την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου για το Bahrain και 7 Μαρτίου για το Grand Prix  Saudi Arabia.

Υπάρχει ειδικός λόγος που έγινε αυτή η αλλαγή στις ημερομηνίες. Βλέπετε στις δύο αυτές χώρες η F1 δεν έβγαλε «κόκκινη» σημαία ( το χρήμα κάνει κουμάντο) και δεν άλλαξε τις χώρες για να ξεκινήσουν οι αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Μπαχρέιν και η Σαουδική Αραβία είναι αραβικές χώρες. Την περίοδο αυτή οι μουσουλμάνοι έχουν το ραμαζάνι. Είναι η ιερή μουσουλμανική εορτή νηστείας που διαρκεί έναν μήνα. Η F1 άλλαξε τις ημερομηνίες κατά μία ημέρα για να διευκολύνει τις μετακινήσεις των θεατών.

Έτσι για να γνωρίζετε στα 30 χρόνια της F1 ποτέ άλλοτε δεν είχε ξεκινήσει αγώνας άλλη ημέρα από την Κυριακή.

Ο αγώνας στη μεγάλη οθόνη

Το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 15:00, ο ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+ προσκαλούν τους λάτρεις της Formula 1 να απολαύσουν στη μεγάλη οθόνη τον 1ο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο Sakhir. Θα είναι μια μοναδική εμπειρία με την κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας των Village Cinemas. Επιπλέον, με τα Red Bull Simulator Playseats, τους απόλυτους προσομοιωτές οδήγησης που θα βρίσκονται στο φουαγιέ της αίθουσας των Village Cinemas @ The Mall Athens, οι φανατικοί φίλοι της Formula θα νιώσουν σαν πραγματικοί πιλότοι της Formula 1, αφού θα έχουν την απόλυτη εμπειρία οδήγησης μονοθέσιου.

Πώς μπορείτε να συμμετέχετε;

Αν θέλετε να ζήσετε το συναρπαστικό 1ο Grand Prix της χρονιάς, που αποτελεί το highlight της σεζόν, επισκεφτείτε το antenna.gr/F1 και κλείστε θέση στα Village Cinemas σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα για να απολαύσετε έναν αγώνα γεμάτο ένταση και ανατροπές, με τους κορυφαίους πιλότους της παγκόσμιας σκηνής, σαν να βρίσκεστε στην πίστα του Sakhir στο Bahrain .

#f1ant1 

Instagram

@f1.ant1

Facebook

@f1.ant1 

Twitter

@f1ant1

Οι αγώνες της F1 που θα δούμε φέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης