Ο Mick Schumacher μπήκε για πρώτη φορά στο μονοθέσιο της Ferrari και έκανε την παρθενική του εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας με την οποία μεγαλούργησε ο πατέρας του στις πίστες της Formula 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα test έγιναν στην πίστα του Μπαχρέιν, με τον νεαρό Schumi να γράφει τον δεύτερο καλύτερο χρόνο της ημέρας – πίσω από τον Verstappen – με  1:29.976, συμπληρώνοντας συνολικά 56 γύρους. Ο Mick οδήγησε τη SF90, το μονοθέσιο με το οποίο τρέχουν εφέτος οι Vettel και Leclerc.

Όπως ήταν φυσικό, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον γιο του σπουδαίου Michael. Τα φλας άστραφταν σε κάθε πέρασμά του, με τη μαμά Corinna να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του. Η 50χρονη Γερμανίδα παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες του Mick, όπως ακριβώς έκανε με τον άνδρα της στο παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Sabine Kehm, πρώην μάνατζερ του πατέρα του και εκπρόσωπος της οικογένειας Schumacher, ήταν και αυτή εκεί, καθώς έχει λάβει εντολή από την Corinna να καθοδηγεί τον μικρό και να τον μάθει πώς να χειρίζεται τους εκπροσώπους του Τύπου και τα media.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης