Σφοδρή επίθεση στους οδηγούς της F1 εξαπέλυσε ο ισχυρός άνδρας του κορυφαίου σπορ του μηχανοκίνητου αθλητισμού, λέγοντας πως είναι καλύτερα να οδηγούν παρά να μιλούν.

Η Ένωση Οδηγών της F1 είχε στείλει μετά το GP της Αυστραλίας και το φιάσκο των κατατακτήριων δοκιμών ανοικτή επιστολή, εκφράζοντας την αντίθεσή της για τον τρόπο σκέψης και αποφάσεων των αρμόδιων φορέων του αθλήματος. Αρχικά, ο Bernie Ecclestone είχε συμφωνήσει μαζί τους, λέγοντας πως πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα και η F1 να γίνει πιο ανταγωνιστική. Ωστόσο, μετά το Μπαχρέιν και τη συνάντηση με τους εκπροσώπους των ομάδων, αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετική τακτική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 85χρονος Βρετανός υποστήριξε ότι οι οδηγοί δεν έχουν κάνει τίποτα ουσιαστικό για το σπορ και το μόνο που τους νοιάζει είναι τα χρήματα. Ό,τι λένε είναι έπειτα από συνεννόηση με τις ομάδες, οι οποίες αποφασίζουν για αυτούς. «Δεν θα έπρεπε να τους επιτρέπεται να μιλούν. Μόνο να μπαίνουν στο μονοθέσιο και να οδηγούν. Δεν έχουν κανένα άλλο ενδιαφέρον πέρα από τα χρήματα. Δεν χαλάνε ούτε ένα δολάριο. Πηγαίνεις για φαγητό μαζί τους και δεν πληρώνουν ούτε τον λογαριασμό» ήταν οι λέξεις του Ecclestone.

Αναμένουμε την αντίδραση των οδηγών. Αν και δεν βλέπουμε κανέναν που να έχει το θάρρος και την πυγμή να τα βάλει με τον γερο-Bernie και το σύστημα.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης