Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Απόψε στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί το 13ο Grand Prix της F1 στην πίστα του Spa, την μεγαλύτερη πίστα σε ολόκληρο το καλεντάρι.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολλανδός Max Verstappen μπορεί να κέρδισε την Pole Position στις κατατακτήριες, όμως θα εκκινήσει από την 6η θέση καθώς άλλαξε κιβώτιο στο μονοθέσιο του. Μία αλλαγή που δίνει την 1η θέση του Grid στον Charles Leclerc της Ferrari μετά από πολύ καιρό.  

Σε αντίθεση με τους προηγούμενους αγώνες όπου όπως ξεκίναγαν, έτσι τελείωναν, δηλαδή με τον Verstappen πρώτο, σήμερα αναμένεται ενδιαφέρον αγώνας με πολλές μονομαχίες και ανακατατάξεις. Αξίζει βέβαια να θυμίσουμε πως και στο Spint που πραγματοποιήθηκε χθες (που δεν επηρεάζει την σειρά εκκίνησης, αντιθέτως είναι σαν αυτούσιος μίνι αγώνας) ο Ολλανδός πάλι κέρδισε, δείχνοντας πως ο μόνος τρόπος να απειληθεί είναι από βλάβη ή ποινές.  

Θα βρουν σήμερα απαντήσεις οι Ferrari, Mercedes και McLaren, ή θα παρακολουθήσουμε έναν ακόμα βαρετό μονόλογο της Red Bull; 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή είναι η σειρά εκκίνησης για τον αγώνα τον οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε τόσο από το ελεύθερο κανάλι του Ant1, όσο από το συνδρομητικό F1 TV αλλά και από το Ant1+.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης