Η αυστριακή ομάδα έκανε τη μεγάλη έκπληξη, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με έναν από τους κορυφαίους αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσυκλετών.

Από την επόμενη χρονιά ο Johann Zarco θα τρέχει με την KTM, έχοντας ως team-mate τον Pol Espargaro, ο οποίος επέκτεινε με τη σειρά του το συμβόλαιο για δύο χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η KTM θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στο MotoGP, να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα και να διεκδικήσει θέση στο βάθρο. Ο 27χρονος Γάλλος θεωρείται ιδανικός για να τη βοηθήσει να πετύχει τον στόχο της, όπως έχει αποδείξει με τη δορυφορική ομάδα της Monster Yamaha Tech 3.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της KTM, Pit Beirer, ήταν αυτός που του παρουσίασε το πλάνο και τον έπεισε να υπογράψει. «Με τον Johann έχουμε πολύ καλή σχέση. Βέβαια, δεν θα ερχόταν σε εμάς αν δεν έβλεπε ότι μπορούμε να φτιάξουμε μία ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα. Τώρα είναι δουλειά μας να του προσφέρουμε ένα δυνατό πακέτο. Είμαι σίγουρος ότι με αυτόν μπορούμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε», είπε ο επικεφαλής της αυστριακής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης