Ο Sébastien Ogier παγκόσμιος πρωταθλητής στους αγώνες ράλι, θα οδηγήσει για πρώτη φορά ένα GR010 HYBRID. Αυτό θα γίνει στο  πλαίσιο ενός rookie test του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής (WEC) της FIA στη διεθνή πίστα του Μπαχρέιν, στις 7 Νοεμβρίου, την επόμενη μέρα του τελευταίου αγώνα της σεζόν 2021.

Για να προετοιμαστεί για το συγκεκριμένο τεστ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της TOYOTA GAZOO Racing WEC στην Cologne της Γερμανίας. Προπονώντας τον εαυτό του σε έναν προσομοιωτή κατάφερε μέσα σε διάρκεια 2 ημερών να οδηγήσει 5,412 χιλιόμετρα στην πίστα του Bahrain, πίσω από το τιμόνι του GR010 HYBRID.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσω όλης αυτής της διαδικασίας ο Ogier αναγνώρισε της ικανότητες του τετρακίνητου αγωνιστικού το οποίο αποδίδει 700 ίππους. Ταυτόχρονα δημιούργησε μια σθενή σχέση με τους μηχανικούς με τους οποίους και θα συνεργαστεί στο Bahrain.

Σε όλη αυτήν την διαδικασία θα συμμετέχει και ο εικοσάχρονος Charles Milesi, ο οποίος έχει επιλεχθεί από την WEC μετά από την εντυπωσιακή του εμφάνιση στους αγώνες LMP2 μέσα στους οποίους υπάρχει και μια νίκη στο LeMans.

Ο Sébastien Ogier ανέφερε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος οδήγησα το GR010 HYBRID Hypercar  στην πίστα για πρώτη φόρα στο επίσημο rookie test στο Bahrain. Ήταν πολύ ευχάριστη η συνεργασία με την ομάδα όπως και η πρώτη γνωριμία με το GR010 HYBRID. Οι διαφορές του GR010 HYBRID με το TS050 HYBRID πού είχα οδηγήσει την προηγούμενη χρονιά είναι πολύ αισθητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως όλοι γνωρίζουν,είναι ένα όνειρό μου να αγωνιστώ σε αγώνες αντοχής στο μέλλον και η δοκιμή στο Μπαχρέιν είναι σημαντική για να μάθω περισσότερα για το αυτοκίνητο και για το δικό μου επίπεδο. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα και εργάζομαι σκληρά για να είμαι έτοιμος για το Μπαχρέιν, αλλά ανυπομονώ πραγματικά για αυτό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης