Του Περικλή Χαλάτση

Πάνω που η Ford χαμογέλασε με την πρωτοπορία του Craig Breen στο Repco Rally New Zealand, ο Ιρλανδός είχε τη στιγμή του. Στο δεύτερο πέρασμα της Ειδικής Διαδρομής στην  Whaanga  βγήκε από το δρόμο. Το πλήρωμα του Ford Puma έδειχνε να κινείται άνετα πάνω στις γλιστερές επιφάνειες και να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού.Σε μια στροφή όμως ο πιλότος της M-Sport Ford Puma , Graig Breen το παράκανε. Tο Puma δεν έμεινε στο δρόμο και κατέληξε στα χωράφια. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Από τη μια εκνευρισμός με τους Graig Breen- Paul Nagle (Puma) και από την άλλη χαμόγελα για τους O.Tanak – M.Jardeola  ( i20 Hyundai). Το τελείωμα της πρώτης ημέρας (σήμερα τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος) μετά από έξι ειδικές διαδρομές βρήκε τους Εσθονούς επικεφαλής αλλά αρκετά αγχωμένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στη δεύτερη θέση της γενικής βρίσκονται οι E.Evans- S. Martin (Yaris) με διαφορά μόλις 2 δευτερολέπτων. Σήμερα το βράδυ (ώρα Ελλάδος)  αλλά πρωί στη Νέα Ζηλανδία, θα ξεκινήσει το δεύτερο μεγάλο σκέλος του αγώνα.

Σημαντικό είναι ότι στην 3η θέση βρίσκεται ο Ogier (Yaris) και στην 4η θέση ο Rovanpera. Φαίνεται ότι ο μικρός συνήλθε και ξεκίνησε να ανεβάζει το ρυθμό του. Ακολουθούν Greensmith, Neuville, Solberg και Katsuta.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης