Γράφει ο Γιάννης Πετρόχειλος

Όταν μου ήρθε η ιδέα να πάρω μέρος στο φετινό Scooter Rally Αντοχής είχα στο μυαλό μου χαλαρές και όμορφες διαδρομές, φαγητό, παρέα, διασκέδαση και χαλαρή διάθεση. Όλα αυτά επιβεβαιώθηκαν και με το παραπάνω, το μοναδικό πράγμα που δεν είχα συνειδητοποιήσει ήταν πως αυτή η εμπειρία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αξέχαστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πρώτη στιγμή που φτάσαμε στο σημείο εκκίνησης λίγο πριν τους Δελφούς, μέχρι και τον τερματισμό στην Ιτέα η ατμόσφαιρα ήταν φιλική, ευχάριστη και κυρίως αγχολυτική. Ο Σπύρος Καλαντζάκης και τα παιδιά της διοργάνωσης εκτός από το ήθος που τους διακρίνει, τα είχαν ετοιμάσει όλα με μεράκι και σε άφηναν να απολαύσεις τη διαδρομή και να παίξεις με την ψυχή σου. Η αγνότητα της εκδήλωσης τελικά είναι που βγάζει αυτό το αίσθημα αυθόρμητης διασκέδασης που νιώθεις για δύο ημέρες.

Η «μασκότ» του αγώνα, ο ανεπανάληπτος Θανάσης Ζαχαριάδης! Έκανε όλο τον αγώνα με φουστανέλα!

Στο ύψος του το BMW C400GT

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμμαχός μας σε αυτά τα δύσκολα 804 χιλιόμετρα ήταν το ικανότατο BMW C400GT. Δεν θα μπορούσαμε να είχαμε ζητήσει καλύτερο δίκυκλο για το συγκεκριμένο αγώνα καθώς το C400GT μας κράτησε άνετους, ασφαλείς και ξεκούραστους παρά τις 14+ ώρες στη σέλα του. Ο κινητήρας απροβλημάτιστος, ομαλός και οικονομικός (κάτω από 4 λίτρα/100Km στη διάρκεια του αγώνα), οι αναρτήσεις εξαιρετικές με καλή συμπεριφορά τόσο στις αργές όσο και στις γρήγορες στροφές, ενώ τα φρένα ακούραστα και δυνατά ακόμα και έπειτα από σκληρή χρήση με πλήρες φορτίο.

Αθανάσιος Διάκος, ΜΟΤΟ PETSAS, οδήγηση και απέραντη ομορφιά!

Εκτός από το οδηγικό κομμάτι, το BMW ήταν σύντροφος και στην ευχρηστία διαθέτοντας σύστημα Keyless που σου έλυνε τα χέρια στο κατέβα/ανέβα από το scooter, σύστημα συνδεσιμότητας με πλοηγό στην οθόνη TFT και πολύ χρήσιμα ντουλαπάκια στο εσωτερικό της μάσκας με USB θύρα φόρτισης. Χρηστικό, συμπαγές, ποιοτικό και άνετο, το BMW C400GT μας κράτησε ατσαλάκωτους σε όλο το Scooter Rally Αντοχής 2022.

Δείτε την πορεία μας στον αγώνα στο παρακάτω βίντεο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Scooter Rally Αντοχής 2022: Ανασκόπηση 2ης ημέρας

Scooter Rally Αντοχής 2022: Ανασκόπηση 1ης ημέρας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης