Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Δηλώσεις με πολύ νόημα έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εισαγωγικής εταιρείας Kosmocar Στήβεν Σίρτης και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο παρουσίασης του νέου VW Golf 7ης γενιάς. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκινώντας την ομιλία του, αναφέρθηκε στην έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας και τόνισε πόσο σημαντική είναι μια τέτοια κίνηση στις μέρες μας και ειδικά τώρα που ο χώρος του αυτοκινήτου δέχεται πολλές πιέσεις. Από εκεί και πέρα, ξεκαθάρισε πως η Kosmocar την οποία εκπροσωπεί θα βοηθήσει με τον τρόπο της το χώρο αλλά και τους συνεργάτες της. Επίσης μίλησε για τα καλά που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια ο κλάδος και απευθυνόμενος στους αντιπροσώπους της μάρκας ανά την Ελλάδα ξεκαθάρισε πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να αντέξουν στην κρίση και να βγουν ακόμα πιο δυνατοί όταν αυτή θα έχει παρέλθει.

Όπως θα τον ακούσετε να μιλάει στο παρακάτω ηχητικό και δεν θα δημοσιευτεί σε κανένα άλλο Μέσο, τα λόγια του ήταν πολύ ξεκάθαρα. Ο ίδιος μάλιστα άφησε να εννοηθεί πως η Kosmocar σέβεται τη θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα και θα συνεχίσει να το κάνει ακόμα και αυτή τη χρονική στιγμή προκειμένου οι εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες της να παραμείνουν ικανοποιημένοι.

Ακούστε τις δηλώσεις του Διευθύνοντα Συμβούλου της Kosmocar Στήβεν Σίρτη, για την κρίση που βιώνει ο κλάδος αλλά και την υποστήριξη προς τους αντιπροσώπους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης