Επιμέλεια: Π. Χαλάτσης

Πριν από μερικούς μήνες όσοι είδαν το CUPRA DarkRebel σε ψηφιακή μορφή είπαν ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που δύσκολα θα μπορέσει να μεταμορφωθεί από την ψηφιακή του απεικόνιση σε φυσικό περιβάλλον. Να γίνει πιο απλά αυτοκίνητο που θα κυκλοφορεί στους ευρωπαϊκούς δρόμους.
Από την πρώτη παρουσίαση- σε εικονική μορφή- μέχρι σήμερα έγιναν περισσότερες από 270.000 CUPRA διαμορφώσεις από τη CUPRA Tribe συμπεριλαμβανομένων πρεσβευτών της μάρκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Alexia Putellas, Marc ter Stegen, Ansu Fati and Daniel Brühl χρησιμοποίησαν το virtual αυτό εργαλείο για να διαμορφώσουν τα χαρακτηριστικά του CUPRA DarkRebel, του πρώτου σπορ πρωτότυπου αυτοκινήτου της μάρκας που δημιουργήθηκε με τις απεριόριστες δυνατότητες του Metahype, του ψηφιακού κόσμου της CUPRA στο Metaverse. Τα χιλιάδες κομμάτια από τα στοιχεία που θα προκύψουν από τις διαμορφώσεις, θα επηρεάσουν τον τελικό σχεδιασμό του CUPRA DarkRebel. 

Το CUPRA DarkRebel είναι η απόλυτη ερμηνεία του οράματος της μάρκας για το μέλλον. Είναι ένα αυτοκίνητο που ξεπερνάει τα όρια του σχεδιασμού, της απόδοσης ακόμα και των ερωτημάτων για τον τρόπο με τον οποίο τα αυτοκίνητα θα σχεδιαστούν στο μέλλον για τις νέες γενιές. 
Το CUPRA DarkRebel κάνει ένα βήμα πιο κοντά στον φυσικό κόσμο αφού η δυνατότητα να επηρεαστεί η φυσική του εκδοχή μέσω του Hyper Configurator πλησιάζει στο τέλος. Η Cupra εντυπωσιάζει και διευρύνει διαρκώς τον κύκλο των απαιτητικών αγοραστών. Πάρα πολλοί ήταν αυτοί που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση Exponential Impulse που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο.

Ο  Wayne Griffiths, CEO CUPRA δήλωσε: 
 «Το CUPRA DarkRebel είναι η τελευταία πρόκληση της μάρκας που ξεπερνάει τα όρια του πραγματικού κόσμου. Αυτό το πρωτότυπο αυτοκίνητο  που έχει δημιουργηθεί για την επόμενη γενιά, σχεδιασμένο από την Tribe και όχι εξατομικευμένα, αποτελεί μία επανάσταση, δείχνοντας πως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπορούν να είναι sexy, συναισθηματικά και συγκλονιστικά. Πιστεύω ότι η CUPRA είναι εμμονή. Είναι μια μάρκα φτιαγμένη από ανθρώπους που γοητεύονται από αυτό που κάνουν. Το DarkRebel είναι η απόδειξη αυτού του πάθους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χιλιάδες ήταν οι χρήστες από όλο τον κόσμο που με  τη δημιουργικότητά τους, επηρέασαν τον τελικό σχεδιασμό του CUPRA DarkRebel. Οι δύο χώρες με τις περισσότερες διαμορφώσεις είναι η Ισπανία και η Γερμανία. Μέσα στη δεκάδα βρίσκεται το Μεξικό και η Τουρκία .
Στο Hyper Configurator, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών περιβαλλόντων – Exponential square, Exponential cube & Exponential infinite- όπου μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους εκδοχή CUPRA DarkRebel. 

Η Cupra Tribe επέλεξε να κάνει τη διαμόρφωση στο Exponential square, εμπνευσμένη από φυσικά στοιχεία όπως είναι τα ορυκτά και οι λίθοι, που ταιριάζουν με τα γήινα χρώματα και τις ακατέργαστες υφές της CUPRA.  
Οι χρήστες με το Hyper Configurator έγιναν πιο διαδραστικοί,  με το 74% αυτών να χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο – ξεκάθαρη ένδειξη ότι το DarkRebel θα είναι ένα αυτοκίνητο σχεδιασμένο από τη νέα γενιά και προορισμένο για εκείνη.
Ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε το τελικό αποτέλεσμα. Το Hyper Configurator παραμένει ανοιχτό για τη CUPRA Tribe, για να μπορέσει να δημιουργήσει το δικό της εξατομικευμένο CUPRA DarkRebel.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης