Θετικές τάσεις και νούμερα βλέπουν Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ) και Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) για τη φετινή τουριστική σεζόν.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΟΤ Άγγελος Λοΐζου και η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού Αννίτα Δημητριάδου συμμετείχαν σήμερα σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΣΥΞΕ, υπό τον Πρόεδρό του Χάρη Λοϊζίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Λοΐζου, ανέφερε ότι «οι πρώτες χώρες που δίνουμε μεγάλη έμφαση είναι οι παραδοσιακές αγορές, όπως της Αγγλίας και της Γερμανίας και το ευτύχημα είναι ότι βλέπουμε να υπάρχουν θετικές τάσεις τουλάχιστον για το εξάμηνο που αρχίζει από την 1η Νοεμβρίου».

«Ένας από τους κυριότερους σκοπούς μας», συνέχισε «είναι να επιμηκύνουμε τη χειμερινή περίοδο διότι υπήρξαν θετικές τάσεις τη χειμερινή περίοδο».
«Αν το δούμε το 2015 από μόνο του και εκείνο φαίνεται να είναι στον σωστό δρόμο. Υπάρχουν νέες αγορές για εμάς, όπως η Γαλλία που ήταν σε χαμηλά επίπεδα, η Πολωνία και το γειτονικό Ισραήλ που μας δίνει σημαντικές αυξήσεις τα τελευταία δύο χρόνια καθώς και άλλες αραβικές χώρες», πρόσθεσε.

Σημείωσε ότι «είμαστε σε σχεδόν καθημερινή επαφή με τους εταίρους και τους διοργανωτές ταξιδίων από την Ρωσία. Είμαστε στα πλαίσια των σχεδίων άμεσων δράσεων που είχαμε συμφωνήσει μαζί τους και ευελπιστούμε ότι θα συγκρατήσουμε τη μείωση στο 25% που είχαμε θέσει ως στόχο. Ακούμε και τους εταίρους μας σήμερα τους ξενοδόχους να μας λένε ότι οι κρατήσεις είναι κάπως καλύτερες κι έτσι το ποσοστό μείωσης μπορεί να είναι ακόμη χαμηλότερο», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Λοϊζίδης είπε ότι υπήρξε μια σε βάθος ανταλλαγή απόψεων και συζητήσαμε διάφορα θέματα που αφορούν τον τουρισμό, την τουριστική βιομηχανία και πιο συγκεκριμένα την ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης