Κύπρος: Τον Σεπτέμβριο η δίκη των συλληφθέντων για τα επεισόδια στο ΓΣΖ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015, 12:11
Κύπρος: Τον Σεπτέμβριο η δίκη των συλληφθέντων για τα επεισόδια στο ΓΣΖ
Tο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας όρισε για τις 11 Σεπτεμβρίου την ημερομηνία έναρξης της δίκης τριών ατόμων, ηλικίας 19, 23 και 30 χρόνων από τη Λεμεσό, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για τα αδικήματα της οχλαγωγίας, της επίθεσης και της δημόσιας εξύβρισης.

Οι τρεις συνελήφθησαν χθες βράδυ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που ξέσπασαν στον αγώνα του τελικού κυπέλλου στο ποδόσφαιρο μεταξύ ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ που διεξήχθη στο στάδιο ΓΣΖ στη Λάρνακα.

Σήμερα το πρωί οι τρεις οπαδοί παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον τους για τις κατηγορίες της οχλαγωγίας, της επίθεσης και της δημόσιας εξύβρισης.

Οι τρεις δεν παραδέχθηκαν ενοχή στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να ορίσει έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στις 11 Σεπτεμβρίου.

Επίσης το δικαστήριο εξέδωσε εναντίον των τριών διάταγμα αποκλεισμού τους από τα γήπεδα και από όλες τις αθλητικές διοργανώσεις μέχρι την έναρξη της δίκης.

Ακόμα οι τρεις διατάχθηκαν όπως παρουσιάζονται στον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό και παραμένουν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, κάθε φορά που διεξάγει αγώνα οποιοδήποτε τμήμα της ΑΕΛ.

Οι τρεις οπαδοί διατάχθηκαν επίσης όπως υπογράψουν εγγύηση ύψους δύο χιλιάδων ευρώ έκαστος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015, 13:04