Από νωρίς άρχισαν τα όργανα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας, λίγα μόλις λεπτά μετά από την ορκωμοσία του νέου πρωθυπουργού.

Έπειτα από την παρθενική αιχμηρή ανακοίνωση της Συγγρού, με αφορμή την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να δώσει πολιτικό όρκο, η Κουμουνδούρου περνά στην αντεπίθεση, κατακεραυνώνοντας τον απερχόμενο πρωθυπουργό για την απουσία του κατά την παράδοση – παραλαβή της πρωθυπουργίας, στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πρωτόγνωρο ότι δεν υπήρχε κανείς στο Μέγαρο Μαξίμου για την παράδοση-παραλαβή», αναφέρουν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, διαψεύδοντας κατηγορηματικά την εκδοχή της ΝΔ, σύμφωνα με την οποία ο γενικός γραμματέας του Αντώνη Σαμαρά, Κώστας Μπούρας, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Παπά, ο οποίος τον παρακάλεσε να ενημερώσει τον γραμματέα του νέου πρωθυπουργού, Δημήτρη Τζανακόπουλο, για τις λειτουργίες του Μεγάρου Μαξίμου και να προχωρήσει στην παράδοση υλικού.

Έτσι, σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, η παράδοση στο Μέγαρο Μαξίμου έγινε μεταξύ γραμματέων του απερχόμενου και του νέου πρωθυπουργού.

«Η συμπεριφορά αυτή χαρακτηρίζει τον πολιτικό πολιτισμό της απερχόμενης κυβέρνησης», καταλήγουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης