Ο Μιχάλης Σηφάκης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και δήλωσε πως θα καταφέρει να μπει ανάμεσα στις επιλογές του Φερνάντο Σάντος για το Euro 2012. Ο διεθνής τερματοφύλακας του Άρη τόνισε:

«Επέστρεψα πιο δυνατός από αυτή την ιστορία και αισθάνομαι πλέον ότι είμαι έτοιμος για να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις. Μου στοίχισε πολύ η υπόθεση του τραυματισμού, πάνω που είχα πάρει παιχνίδια και είχα βρει τον ρυθμό μου στην Εθνική. Αλλά γύρισα νωρίτερα απ’ ό,τι φανέρωναν οι πρώτες ενδείξεις» είπε στη «Sportday» και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σκεφθείτε ότι καλά-καλά δεν μπορούσα να περπατήσω στην αρχή, μόλις χτύπησα. Τώρα πια, όμως, έχω αφήσει πίσω αυτή την περιπέτεια και κοιτάω μπροστά. Αισθάνομαι απόλυτα υγιής. Δούλεψα πολύ για να φτάσω και πάλι στο επιθυμητό επίπεδο».

Ο Σηφάκης ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι θα είναι το όνομά του ανάμεσα σε αυτά που υπολογίζει για το Euro ο Πορτογάλος τεχνικός και απάντησε: «Ναι, θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρω».

Όσο για την καριέρα του ανέφερε: «Ναι, θέλω να παίξω στο εξωτερικό. Δεν πρόκειται όμως να πάω στο Euro με αυτοσκοπό τη μεταγραφή. Θέλω να ξεκαθαρίσει το θέμα μου σε συλλογικό επίπεδο πριν από τη διοργάνωση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης