Επισήμως άνοιξε τις πόρτες του στις 7 Σεπτεμβρίου, ο νέος, must χώρος των νοτίων προαστίων με έδρα τη Γλυφάδα, που ακούει στο όνομα «Feliz».

Εκ βάθρων ανακαινισμένο, το πρώην «Bellagio», γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, συγκεντρώνοντας και δημοφιλή πρόσωπα από τη showbiz που το διασκέδασαν μέχρι πρωίας, απολαμβάνοντας διεθνείς γεύσεις, clean ποτά αλλά και χορευτικά, σε mainstream ρυθμούς, από αιθέριες υπάρξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ολοκαίνουργιο bar-restaurant στη Γλυφάδα, που εξιτάρει με τη minimal αισθητική του και τους εστέτ και φέρει τη σφραγίδα του γνωστού επιχειρηματία Κώστα Αλιμπέρτη αλλά και του Αλέξιου Μουσαηλίδη, ήδη έχει γίνει το Νο 1 meeting point των νοτίων προαστίων. Φίλοι, αλλά και σύσσωμη η νεολαία τούς τίμησαν με την παρουσία τους στα εγκαίνιά του.

Ο daddy cool Πάνος Καλλίδης με τη σύζυγό του Ελεάννα Μάρκογλου – σε μία από τις όχι και τόσο συχνές δημόσιες εμφανίσεις τους -, ο Κώστας Σόμμερ, η Βιβή Μαστραλέξη, μεταξύ άλλων, έδωσαν το «παρών» και το γλέντησαν στους μαγικούς ρυθμούς του «Feliz». Δεν μπορούσε να λείψει ο Κώστας Αλιμπέρτης, ο γνωστός γυμναστής και p/r man, εξάδελφος του συνονόματού του, Κώστα Αλιμπέρτη – εκ των ιδιοκτητών του bar-resto.

Το «Feliz» σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχει κατακτήσει το κοινό της πόλης και όλοι χορεύουν στο τέμπο του! Όχι τυχαία, αφού εκεί πραγματοποιούνται super parties: κάθε Τρίτη, ο γνωστός στο ευρύ κοινό, από τις εμφανίσεις του με τον Νότη Σφακιανάκη, Petros Santana, δίνει το στίγμα του, διοργανώνοντας βραδιές latin, με τον τίτλο «Passiones night», ενώ η ομάδα Kiss and Fly του Αντώνη Κεχαγιαδάκη κάθε Πέμπτη «παίζει μπάλα» με ελληνική βραδιά και τίτλο «Pop Corn» (ώρα έναρξης: 21.00). Κάθε Κυριακή, το «Feliz» μάς καλεί να σειστούμε με Mainstream Vibes, ενώ σε ό,τι αφορά στις Τετάρτες θα γίνεται παρέλαση επωνύμων στα dexx.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Join us!

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης