Τα μυστικά των γευστικών συνδυασμών για τα αγαπημένα κρασιά του Άγγελου Ρούβαλη ΑΣΠΡΟΛΙΘΙ, ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΡΙΑΣ ΛΕΥΚΟΣ και IANOS με διεθνή αλλά και ελληνικά τυριά θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν οι φίλοι της γαστρονομίας και όχι μόνο, στο café bar bistro “Pocoloco” (Αγ. Σοφίας & Γ. Σταυρού 12, τηλ.: 23155023831) την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου και ώρα 21.30.

Μέσα σε φιλική ατμόσφαιρα και διάθεση οι καλεσμένοι θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν ένα “cheese & wine party” και να μάθουν τα μυστικά «παντρέματος» των γεύσεων των κρασιών από την ορεινή Αιγιαλεία με τις ξεχωριστές γεύσεις των τυριών.

Εάν θέλετε να προετοιμαστείτε, επισκεφτείτε το site www.rouvaliswinery.gr στην ενότητα «Φαγητό και κρασί» και δείτε με ποιο από τα κρασιά του Άγγελου Ρούβαλη ταιριάζουν τα λευκά, κίτρινα, κρεμώδη ή τα ψητά τυριά ,αλλά και οι τυρόπιτες.

Το πιο ζεστό και οικείο καφέ μπαρ μπιστρό της Θεσσαλονίκης, στην καρδιά της πόλης, σας προσκαλεί να απολαύσετε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων με οδηγό τα ύψιστης ποιότητας κρασιά του οινοτέχνη Άγγελου Ρούβαλη. Σας περιμένουμε όλους!

NEO E-SHOP: www.rouvaliswinery.gr

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλώ επικοινωνήστε:

BEYOND COMMUNICATIONS, Αρτέμιδος 1β, 15342 Αγ. Παρασκευή, Αθήνα

Βασιλική Τσούνη Τηλ: 2106014317, κιν: 6977447004, vtsouni@beyondcommunications.gr

Μαίρη Μαρίπα Tηλ: 210 6014466, κιν.: 6945467076, maripa@beyondcommunications.gr

*Ο Άγγελος Ρούβαλης οινολόγος (απόφοιτος του Bordeaux), Πρόεδρος του Συνδέσμου
Ελληνικού Οίνου ίδρυσε το 1991 το οινοποιείο του στην περιοχή της Αιγιαλείας, του πιο ορεινού αμπελώνα της Ελλάδος.H βορινή έκθεση των αμπελώνων στα καλοκαιρινά μελτέμια αποτελεί μοναδικό χαρακτηριστικό των πλαγιών της Αιγιαλείας.

Ο αμπελώνας των πλαγιών της Αιγιαλείας “…από εδαφοκλιματολογική άποψη , είναι ένας από τους ωραιότερους του κόσμου καθώς ανεβαίνει τις μαλακές βορινές πλαγιές και δέχεται τους δροσερούς θαλασσινούς ανέμους που προστατεύουν τους καρπούς από το καλοκαιρινό καύσωνα. Πρόκειται για ένα μοναδικό στον κόσμο αμπελοοινικό βιόκλιμα.” (κα Κουράκου, Επίτιμος Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Κρασιού -2001).

Έχει δημιουργήσει τρεις ομάδες κρασιών: Το αγαπημένο Ασπρολίθι, τη σειρά Μικρός Βοριάς με 7 κρασιά: (Μικρός Βοριάς Λευκός ,Μικρός Βοριάς Ερυθρός, Μικρός Βοριάς Τρίο, Μικρός Βοριάς Riesling, Μικρός Βοριάς Ροζέ). Πρόσφατα, εμπλούτισε την σειρά με τα δυο φρέσκα κρασιά, εσοδείας 2012, Μοσχοφίλερο-Μικρός Βοριάς και Αγιωργίτικο- Μικρός Βοριάς τα οποία διακρίνονται για τη φρουτώδη και δροσερή προσωπικότητα τους.

Τέλος, την σειρά παλαιωμένων οίνων IANOS με 4 κρασιά: IANOS Chardonnay, IANOS Cabernet Sauvignon, IANOS Syrah, και IANOS Cava (από τα καλύτερα βαρέλια της υπόγειας κάβας του οινοποιείου).