Η ρίζα Suma, ένα θεραπευτικό βότανο που προέρχεται από τις ζούγκλες και τα τροπικά δάση της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής. Αυξάνει την αερόβια αντοχή, κυρίως την καρδιοαναπνευστική λειτουργία, βοηθάει στην ανάπλαση των μυών, προσφέρει υπερτροφία μυών καθιστώντας τη ιδανική για body building. Είναι διάσημη στο χώρο του αθλητισμού γιατί έχει φυσική αναβολική δραστηριότητα δίχως να έχει τις άσχημες παρενέργειες των φαρμακευτικών παρασκευασμάτων.

Τι περιέχει η ρίζα Suma

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ρίζα Suma περιέχει αρκετά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες Α, Β, Ε και Κ. Επιπλέον, περιέχει μέταλλα, αντιοξειδωτικά, τα 19 αμινοξέα και ηλεκτρολύτες, τα οποία παρέχουν ενέργεια. Βιταμίνες του συμπλέγματος Β και ηλεκτρολύτες, δύο θρεπτικά συστατικά που είναι άφθονα στη ρίζα, προσφέρουν ενέργεια και την αθλητική απόδοση.

Το γερμάνιο είναι σημαντικό για τη διατήρηση και ενίσχυση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος. Περιέχει σαπωνίνες, οι οποίες παίζουν ρόλο στην ορμονική σύνθεση, στον μεταβολισμό της γλυκόζης και της χοληστερόλης, στην κυτταρική οξυγόνωση και ακόμη και στην αναστολή της ανάπτυξης των καρκινικών κυττάρων.

Η ρίζα Suma είναι ένα προσαρμογόνο, το οποίο σημαίνει ότι βελτιώνει την ικανότητα του σώματος να αντιμετωπίσει το στρες και ενισχύει ανοσοποιητικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Διαβάστε το βίντεο στο coremag.gr!

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης