Tο Assassin’s Creed IV: Black Flag θα διαδραματίζεται σε θαλάσσια τοπία και νησιωτικές περιοχές και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι αναβαθμίσεις έχει κάνει η Ubisoft στην μηχανή γραφικών για να μπορέσει να αναπαραστήσει τέτοια μέρη. Σε ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα η ίδια η εταιρία, μας εξηγεί αναλυτικά κάποια κύρια χαρακτηριστικά της μηχανής γραφικών.

Η απεικόνιση του νερού και οι φωτισμοί φαίνεται να έχουν βελτιωθεί αρκετά. Μάλιστα ο βοηθός παραγωγός Sylvain Trottie δήλωσε ότι πρόκειται για τον πιο αληθοφανή εικονικό ωκεανό που έχετε δει ποτέ. Τα φυτά κινούνται από τον αέρα με τρόπο απόλυτα φυσικό, ενώ φαίνεται πως κυρίαρχο ρόλο παίζει η δυναμική διαμόρφωση του καταστρώματος των πλοίων. Εξαιρετικά λεπτομερής είναι και η αναπαράσταση των καιρικών φαινομένων, καθώς τόσο από τον προσεγμένο φωτισμό, όσο και από την διαβαθμιζόμενη ομίχλη καταλαβαίνουμε ότι η Ubisoft έχει δουλέψει αρκετά στον τομέα αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που μένει σίγουρα είναι να δούμε το αν θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν σε αυτήν την πρωτοποριακή μηχανή γραφικών το PS4 και το Xbox One. Σε κάθε περίπτωση, ο τίτλος έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο αναμενόμενους της χρονιάς.

To Assassin’s Creed IV: Black Flag θα κυκλοφορήσει για PS3, Xbox 360 και Wii U την 1η Νοεμβρίου ενώ έρχεται και στις 29 του ίδιου μήνα για PS4 και στις 22 για Xbox One. Οι χρήστες του PC θα πρέπει να περιμένουν παραπάνω, μιας και δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση ακόμα για την ημερομηνία κυκλοφορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης