Η EA DICE (εταρεία ανάπτυξης της σειράς Battlefield) έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο, μέσω του οποίου μπορείτε να παρακολουθήσετε τα καινούρια χαρακτηριστικά που θα περιέχονται στη νέα έκδοση του Battlelog.

Το Battlelog είναι μια social πλατφόρμα, μέσω της οποίας έχετε τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσετε με άλλους χρήστες, να δείτε τα στατιστικά τους, να οργανώσετε το επόμενο παιχνίδι σας κ.ο.κ. Την είδαμε για πρώτη φορά στο Battlefield 3 και θα συνεχίσει δυναμικά και στο Battlefield 4. Όπως μπορείτε να δείτε στο εν λόγω βίντεο, τα tablets και smartphones θα προσφέρουν έναν ιδιαίτερα εμπλουτισμένο διαδραστικό ρόλο με το Battlefield 4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τους εκπρώπους της EA DICE που βλέπετε στο βίντεο, χρησιμοποιώντας τη φορητή συσκευή σας θα έχετε τη δυνατότητα, οποιαδήποτε στιγμή, να επιλέξετε τον εξοπλισμό σας αλλά και να εντοπίσετε τον server στον οποίο βρίσκονται οι φίλοι σας. Έπειτα, όταν ανοίξετε την κονσόλα σας και μπείτε στο παιχνίδι, θα μπορείτε απλά με το πάτημα ενός κουμπιού να εισέλθετε στο ανάλογο πεδίο μάχης με τις ρυθμίσεις που έχετε ήδη επιλέξει.

Πάντα σύμφωνα με το βίντεο, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το tablet σας ως δευτερεύουσα οθόνη, στην οποία θα υπάρχει η δυνατότητα της απεικόνισης του χάρτη καθώς και της τοποθέτησης σημείων αναφοράς (waypoints), που θα εμφανίζονται άμεσα εντός του παιχνιδιού. Όπως είναι φυσικό θα μπορείτε να δείτε τα leaderboards μέσω των smartphones και tablets, χωρισμένα σε διάφορες κατηγορίες, όπως καλύτερος οδηγός τανκ ή καλύτερος sniper, έχοντας επίσης τη δυνατότητα να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν οι φίλοι σας περνάνε κάποια ρεκόρ σας.

Επιπροσθέτως, το νέο Battlelog θα εισαγάγει το λεγόμενο geo leaderboards, με το οποίο θα μπορείτε να βλέπετε τις καταστάσεις των κατατάξεων σε επιμέρους περιοχές. Στο παράδειγμα του βίντεο αναφέρεται πως ένας παίκτης θα μπορεί να δει αν είναι ο καλύτερος οδηγός τανκ στην Στοκχόλμη, στη Σουηδία, στην Ευρώπη ή σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Battlefield 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου για PC, PS3 και Xbox 360 ενώ μερικούς μήνες αργότερα θα διατεθεί για τα PS4 και Xbox One.

Διαβάστε ακόμη το σχετικό άρθρο για το campaign του Battlefield 4 από το GameWorld.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης