Πριν από μερικές ημέρες μοιράσαμε δεκάδες δώρα προς τα veteran members του GameWorld.

Από σήμερα ανακοινώνουμε ότι κάθε 1η μέρα του μήνα θα μοιράζουμε δώρα στους πιο ενεργούς users του GameWorld! Συγκεκριμένα, τα δώρα θα δίνονται για τους παρακάτω αναγνώστες:
1)Ο χρήστης που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα xp του μήνα (τα βλέπετε πάντοτε στο Community/Top Users).
2)Ο χρήστης που θα γράψει το Blog του μήνα στην κατηγορία Community/Blogs. Η ψηφοφορία διεξάγεται μεταξύ των μελών του GW σε αυτό το forum topic. Προς αποφυγή ψήφων από διπλά accounts μετρούν μόνο οι απαντήσεις από users που έχουν Level 5 στο προφίλ τους.
3)Ο χρήστης που θα ψηφιστεί ως Member of the month στο σχετικό forum topic. Προς αποφυγή ψήφων από διπλά accounts μετρούν μόνο οι απαντήσεις από users που έχουν Level 5 στο προφίλ τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αναγνώστες των κατηγοριών 1 και 2 κερδίζουν για δώρο είτε video game είτε συλλεκτικό αντικείμενο. Ο αναγνώστης της κατηγορίας 3 κερδίζει μίνι δωράκι.

Κάθε 1η του μήνα όλα τα ενεργά μέλη του GameWorld στο εξής θα ανταμείβονται για την υποστήριξή τους στο site. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι το Forum Upgrade έχει ολοκληρωθεί κατά 75%, η εμφάνισή του είναι καλύτερη από ποτέ και η συμμετοχή σας εκεί μετράει στο xp του προφίλ σας κανονικά όπως πριν.

Καλή επιτυχία σε όλους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης