Σύμφωνα με δηλώσεις του Tomasz Gop της City Interactive στο Videogamer, το Lords of the Fallen θα τρέχει στα 1080p στο PS4, ενώ στο Xbox One στα 900p.

H δήλωση αυτή δεν μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς η City Interactive είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι δυσκολεύονταν να επιτύχει 1080p ανάλυση στο Xbox One. O Tomasz Gop πάντως δήλωσε πως κατά κύριο λόγο οι δύο εκδόσεις θα είναι πανομοιότυπες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Lords of the Fallen έχει ήδη πάρει πιστοποίηση για να κυκλοφορήσει στο PS4 στην Αμερική, οπότε θεωρητικά είναι δύσκολο να δούμε κάποια αύξηση της τελευταίας στιγμής στην ανάλυση για το Xbox One, όπως είδαμε για παράδειγμα στα Destiny και Diablo III: Ultimate Evil Edition.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

https://www.youtube.com/watch?v=vQftQE3w-TI

Θυμίζουμε ότι το Lords of the Fallen αντλεί επιρροές από την σειρά Dark Souls της From Software. Κατόπιν αυτού, αν ο βαθμός δυσκολίας του είναι ανάλογος θα πρέπει να περιμένουμε ένα ακόμη σαδιστικό Action RPG. Τα στελέχη της City Interactive πάντως υποστηρίζουν ότι το Lords of the Fallen θα είναι ακόμη πιο δύσκολο από τα κεφάλαια της σειράς Dark Souls. H αλήθεια είναι πάντως ότι οι τελευταίες δημιουργίες της City Interactive όπως το Alien Rage, Sniper Ghost Warrior 2 και Enemy Front ήταν άκρως απογοητευτικές, οπότε περιμένουμε το Lords of the Fallen με συγκρατημένη αισιοδοξία για την τελική ποιότητά του.

Το Lords of the Fallen θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης