Η Respawn Entertainment ανακοίνωσε μέσω του Twitter ότι το Update #6 που θα διατεθεί αύριο για PC και Xbox One θα προσθέσει στο Titanfall ένα καινούριο mode.

Το Pilot Skirmish mode, όπως ονομάζεται, δε θα διαθέτει titans, αλλά ούτε και A.I. minions. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα modes των 12 παικτών, στο  Pilot Skirmish παίρνετε μέρος σε 8vs8 matches, όπου χειρίζεστε αποκλειστικά και μόνο pilots. Ως εκ τούτου, το συγκεκριμένο mode θυμίζει περισσότερο άλλα κλασικά FPS. Λόγω της αύξησης των παικτών (από 12 σε 16), το καινούριο mode δε θα είναι διαθέσιμο στο Variety Pack playlist. Επίσης, το έκτο update σηματοδοτεί και την μόνιμη ένταξη ου Marked For Death mode στο παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέρα από τα παραπάνω, έχουν διορθωθεί κάποια bugs τόσο στην έκδοση για PC, όσο και στην αντίστοιχη για το Xbox One. Στο προηγούμενο update, η Respawn Entertainment είχε προσθέσει το Black Market όπου μπορούσατε να αγοράσετε ή να πουλήσετε burn cards. Το αυριανό update θα σας δίνει την δυνατότητα να αγοράσετε μεμονομένες κάρτες που χρειάζεστε από ένα απόθεμα που θα αλλάζει συνεχώς. Επίσης, προστίθεται η Roll the Dice burn card, η οποία σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε και να χρησιμοποιήσετε μια τυχαία κάρτα από το deck σας ενόσω βρίσκεστε σε match, ακόμα και αν δεν την έχετε επιλέξει για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Αν μπείτε σε κάποιο match το οποίο βρίσκεται προς τα τέλη του, δε θα μετρήσει ως ήττα στα στατιστικά σας αν η ομάδα σας χάσει, σε αντίθετη περίπτωση η νίκη θα μετρήσει κανονικά. Επίσης, το matchmaking έχει δεχθεί βελτιώσεις. Στο επίσημο blog του παιχνιδιού, σημειώνεται ότι από την μια θα βρίσκετε πιο γρήγορα matches και από την άλλη θα γίνεται καλύτερο balancing. Βελτιώσεις έχουν γίνει και στον τεχνικό τομέα και συγκεκριμένα στα effects, τα οποία μετά το optimization θα γίνονται render σε επιπλέον CPU cores.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε το review του Titanfall από τον Γρηγόρη Βούλγαρη και το review των console εκδόσεων. Δείτε επίσης τα reviews των Expedition DLC και Frontier’s Edge DLC. Συζητήστε όλα τα νέα του παιχνιδιού στο αντίστοιχο forum topic.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης