Με μεγάλη μου χαρά παρατήρησα την κυκλοφορία του Ζ, ενός κλασικού παιχνιδιού των Bitmap Brothers από την KISS Ltd, μιας πολύ αξιόλογης εταιρείας.

Η KISS τώρα τελευταία μας έχει “κακομάθει” με κυκλοφορίες παλιών κλασικών τίτλων τα οποία είχαμε λιώσει στα αρχαία μας PC τις περασμένες δεκαετίες (Gold Rush! Classic, Soulbringer κ.ο.κ.)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Z πρόκειται για ένα video game στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο στο οποίο δύο στρατοί, ο κόκκινος και ο μπλε, προσπαθούν να καταλάβουν καίριες θέσεις πάνω στο χάρτη για να παράγουν περισσότερες μονάδες. Στο Ζ δεν χρειάζεται να χτίσουμε βάσεις όπως σε αντίστοιχα παιχνίδια, οι βιομηχανίες είναι έτοιμες και απλώς εμείς τις καταλαμβάνουμε και αρχίζει η παραγωγή στρατού.

{youtube}?v=d-qmlLzkd50|500|300{/youtube}

Σκοπός του παιχνιδιού είναι η εξολόθρευση του αντιπάλου καταλαμβάνοντας ή διαλύοντας το βασικό του Fort. Στην αρχή ξεκινάμε με λίγους στρατιώτες τους οποίους πρέπει να μετακινήσουμε γρήγορα ώστε να προλάβουμε τις κινήσεις του αντιπάλου. Συνολικά το Z έχει 20 επίπεδα για να δοκιμαστούν οι δυνάμεις μας και είναι τόσο εθιστικό που δεν θα σας ενοχλήσουν ιδιαίτερα τα απαρχαιωμένα γραφικά του. Το Ζ κυκλοφόρησε στο Steam στις 4 Ιουλίου και η τιμή του αγγίζει τα 7 ευρώ.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα με την κυκλοφορία του Z, η KISS έχει εξαπολύσει μια καμπάνια για την προώθηση του εκκολαπτόμενου video game Solarix στο Kickstarter. Το Solarix είναι ένα ανατριχιαστικό survival horror FPS που θα σας πωρώσει ευχάριστα μόλις παρακολουθήσετε το διαθέσιμο οπτικοακουστικό υλικό εδώ: http://www.pulsetense.com/solarix/. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης