Με σχετική ανακοίνωση η Ubisoft αποκάλυψε έναν νέο 2D puzzle adventure τίτλο στον οποίο θα έχετε τη δυνατότητα να ακολουθήσετε τις τύχες πέντε ανθρώπων, διαφορετικών εθνικοτήτων, στον αγώνα τους για την επιβίωση. Πιο συγκεκριμένα θα πάρετε υπό τον έλεγχό σας έναν Γερμανό στρατιώτη, έναν Γάλλο αιχμάλωτο πολέμου, έναν Αμερικανό εθελοντή, μία Βελγίδα νοσοκόμα καθώς και έναν Άγγλο πιλότο.

Όπως τονίζεται και στο τρέιλερ του Valiant Hearts, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, οι ιστορίες είναι εμπνευσμένες από πραγματικά γράμματα που αποστέλλονταν κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, μία ιστορική περίοδο που αναμφίβολα έχει ”εξερευνηθεί” ελάχιστα από το μέσο των βιντεοπαιχνιδιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την Ubisoft ο έλεγχος μεταξύ των χαρακτήρων θα αλλάζει συνεχώς κατά τη διάρκεια της ιστορίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι πέντε χαρακτήρες θα έχουν ως κοινή συνιστώσα τη συντροφιά ενός συγκεκριμένου Γερμανικού Ποιμενικού.

Η μηχανή γραφικών που θα χρησιμοποιεί το Valiant Hearts είναι η UbiArt, της οποίας τα αποτελέσματα μπορείτε να δείτε στο πολύ καλό Rayman Legends, ενώ την ανάπτυξή του έχει αναλάβει η Ubisoft Montpellier, υπεύθυνη για το ZombiU αλλά και το Rayman Legends.

Το Valiant Hearts: The Great War αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS3, Xbox 360, PS4 και Xbox One αποκλειστικά μέσω ψηφιακή διανομής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης