Τα Starbucks διοργάνωσαν εθελοντική αιμοδοσία στη Θεσσαλονίκη. Η ενεργός συμμετοχή και η προσφορά στις τοπικές κοινότητες αποτελούν σημαντικό στοιχείο της δέσμευσης και αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας των Starbucks. Τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, τα Starbucks συνεισφέρουν στις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούνται, μέσα από σημαντικές πρωτοβουλίες που υλοποιούν.

Τα Starbucks, με συνέπεια, τήρησαν για ακόμη μία φορά τη δέσμευσή τους προς την κοινωνία και τον άνθρωπο, διοργανώνοντας την 4η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία, με τη συμμετοχή των συνεργατών και των πελατών τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου από τις 10.00 έως τις 14.00 στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, με την αρωγή της Κινητής Μονάδας Αιμοληψίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Η συμμετοχή του κοινού ήταν συγκινητική, καθώς συγκεντρώθηκαν 25 φιάλες αίμα για τους φίλους, πελάτες και συγγενείς, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη και τη διάθεση για ειλικρινή συνεισφορά και αλληλεγγύη.

Μετά την ολοκλήρωση της αιμοδοσίας, τα Starbucks προσέφεραν σε όλους τους εθελοντές καφέ και χυμό, καθώς και απολαυστικά snack. Επιπλέον, όσοι επισκέφθηκαν το κατάστημα στην πλατεία Αριστοτέλους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα aroma lab με γευστικές δοκιμές καφέ και συνοδευτικά εδέσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης