Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από το ξεblogάρισμα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012, 10:07
Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από το ξεblogάρισμα
Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Δεκεμβρίου
από τις 11.00 έως τις 20.00
Ξενοφώντος 4, 6ος όροφος, Σύνταγμα

To ξεblogάρισμα διοργανώνει το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του, για την ενίσχυση των άπορων κρατουμένων και των παιδιών που ζουν με τις φυλακισμένες μητέρες τους στις γυναικείες φυλακές Ελεώνα Θήβας. Στο μπαζάρ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην οδό Ξενοφώντος 4, στο Σύνταγμα, θα συμμετάσχουν το εργαστήριο ζωγραφικής των φυλακών με έργα κρατουμένων καθώς και η ΜΚΟ Επάνοδος με έργα αποφυλακισμένων. 

Φέτος θα υπάρχουν πολλοί τίτλοι βιβλίων από δεύτερο χέρι σε τιμές από 1 έως 5 ευρώ, τα «πατροπαράδοτα» τσίπουρά μας, αγουρόλαδα από τη Μάνη, σπιτικές μαρμελάδες και λικέρ, χειροποίητα σαπούνια, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και γλυκά.

Όπως σε κάθε μπαζάρ μας, θα συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης για τις φυλακισμένες και τα παιδάκια, όπως: πάνες, είδη παιδικής περιποίησης, σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες, χαρτί υγείας, απορρυπαντικό για πλύσιμο ρούχων, υγρό καθαρισμού χώρου, σαπούνια, τηλεκάρτες κ.ά.. Το μπαζάρ θα πραγματοποιηθεί στη διεύθυνση Ξενοφώντος 4, στον 6ο όροφο, δίπλα στην πλατεία Συντάγματος από τις από τις 11.00 έως τις 20.00. Περισσότερες πληροφορίες στο http://xeblogarisma.blogspot.com.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012, 10:57