Ξινό βγήκε για ένα νεαρό ζευγάρι από το Αγρίνιο το ταξίδι του μέλιτος, καθώς κλήθηκε να ξαναπληρώσει το ξενοδοχείο που είχε ήδη προπληρώσει.

Υπεύθυνο για αυτή την περιπέτεια των νεόνυμφων ήταν το ταξιδιωτικό πρακτορείο στο οποίο είχαν απευθυνθεί προκειμένου να οργανώσει το ταξίδι των ονείρων τους στην Κωνσταντινούπολη.

Το γραφείο ενημέρωσε πως όλα κύλησαν ομαλά και το ζευγάρι πήρε τον δρόμο προς τη γειτονική χώρα. Η παραμονή στην Πόλη κύλησε ευχάριστα, όλα όμως ανατράπηκαν όταν ήρθε η ώρα της αναχώρησης από το ξενοδοχείο.

Εκεί, οι νεαροί πληροφορήθηκαν από τη ρεσεψιόν πως τα χρήματα για τις διανυκτερεύσεις δεν πληρώθηκαν. Συγκεκριμένα, ενημερώθηκαν ότι υπήρχε μια κατάθεση, η οποία στη συνέχεια αποσύρθηκε κι έτσι υπήρχε ανεξόφλητο ποσό της τάξης των 600 ευρώ.

Η μέρα ήταν Κυριακή, οι τράπεζες κλειστές και άκρη με το τοπικό τουριστικό γραφείο στο Αγρίνιο δεν μπορούσε να βγει…

«Επικοινωνούσαμε συνέχεια και δεν παίρναμε μια σαφή απάντηση. Τους λέγαμε να μας στείλουν με e-mail ή με φαξ τα αποδεικτικά της κατάθεσης και μας απαντούσαν ότι δεν ξέρουν πώς να το κάνουν. Στο μεταξύ η αγωνία μας είχε κορυφωθεί, αφού η πτήση μας για την Αθήνα ήταν λίγο αργότερα και κινδυνεύαμε να τη χάσουμε. Ευτυχώς που και οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου έδειξαν απόλυτη κατανόηση, αλλά κυρίως, είχαμε χρήματα πάνω μας και πληρώσαμε ξανά με 600 ευρώ το ξενοδοχείο», υποστηρίζει χαρακτηριστικά η σύζυγος, μεταφέροντας τις ώρες αγωνίας που έζησαν.

Τελικά, μετά από ταλαιπωρία και ασυνεννοησία ωρών, το ζευγάρι έφυγε από το ξενοδοχείο που… διπλοπλήρωσε και αναχώρησε για το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, προλαβαίνοντας το αεροπλάνο της επιστροφής την τελευταία στιγμή.

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο νεαρός άνδρας και η σύζυγος του, επέστρεψαν εξοργισμένοι στο Αγρίνιο και αμέσως ζήτησαν εξηγήσεις από τους υπευθύνους του τουριστικού γραφείου, χωρίς όμως να βγάλουν άκρη.

Τη στιγμή που δεν υπήρχαν επαρκείς εξηγήσεις σχετικά με το πού πήγαν τα χρήματα που πλήρωσαν στο γραφείο για να τους γίνει η κράτηση, αποφάσισαν τελικά να απευθυνθούν σε δικηγόρο και να υποβάλουν μήνυση, ζητώντας τα χρήματα τους πίσω.

Με πληροφορίες από το agriniopress.gr