Θεραπευτήριο Λέρου: Εργάζονται υπό τον φόβο κατάρρευσης της οροφής

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 19 Μαΐου 2015, 13:58
Θεραπευτήριο Λέρου: Εργάζονται υπό τον φόβο κατάρρευσης της οροφής
Οι εργαζόμενοι στη Διοικητική Υπηρεσία του Κρατικού Θεραπευτηρίου – Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Λέρου αντιμετωπίζουν εδώ και 20 ημέρες σοβαρότατο πρόβλημα στο κτίριο όπου στεγάζεται η Διοικητική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα την 30-04-2015 κατεδαφίστηκε τμήμα της οροφής του ταμείου της οικονομικής υπηρεσίας και από τύχη δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Σε καταγγελία τους στο zougla.gr αναφέρουν:

Το ίδιο πρόβλημα έχουν σχεδόν όλα τα γραφεία της διοίκησης και κατά καιρούς είχαμε πτώσεις σοβάδων. Μετά όμως από τις έντονες βροχοπτώσεις που είχαμε κατά την διάρκεια του χειμώνα το πρόβλημα επιδεινώθηκε και πλέον η κατάσταση είναι πάρα πολύ επικίνδυνη για τους υπαλλήλους που εργάζονται σε αυτούς τους χώρους.

Σήμερα 19-05-2015 δυστυχώς δεν έχουμε κανένα αποτέλεσμα και καμία ενημέρωση για το πώς θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα όχι μόνο στο ταμείο αλλά γενικά σε όλο το κτίριο που έχει ηλικία πάνω από 80 χρόνια χωρίς καμία στοιχειώδη συντήρηση

Η Διοίκηση έχει ενημερωθεί εγγράφως για το πρόβλημα και οι μόνες ενέργειες που έκανε ήταν η διαβίβαση εγγράφων στην προϊσταμένη μας αρχή την 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου.

Οι υπάλληλοι της Διοικητικής Υπηρεσίας σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να εργαστούμε κάτω από αυτές τις συνθήκες όταν καθημερινά αποκολλούνται κομμάτια της οροφής και κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα .

• Θεωρούμε ότι είναι αυτονόητο δικαίωμα ο χώρος εργασίας να είναι απόλυτα ασφαλής
• Είναι απαράδεκτο εκτός της δύσκολης εργασιακής καθημερινότητας και ευθυνών που βιώνουμε, να έχουμε και τον φόβο του κινδύνου της σωματικής μας ακεραιότητας
• Οι παραπάνω συνθήκες είναι επιεικώς επικίνδυνες και απάνθρωπες για εργαζόμενους και δεν οφείλονται σε μας
• Είναι απαράδεκτο οι Προϊστάμενες αρχές μας να στηρίζονται στο φιλότιμο και την ευαισθησία που δείξαμε ως τώρα για να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα λειτουργίας του νοσοκομείου και έτσι να ΚΩΦΕΥΟΥΝ στα αιτήματα μας μέρες τώρα.

Φωτογραφίες από το σημείο:

Διαβάστε καταγγελίες πολιτών στο zougla.gr:

Αναστολή του προγράμματος εξετάσεων των αποφοίτων ΙΕΚ ζητεί το υπουργείο Παιδείας, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Μαΐου 2015, 18:12

Εργαζόμενοι καταγγέλλουν παράνομες απολύσεις στην «Ζαριφόπουλος Α.Ε.», Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Μαΐου 2015, 14:58

Κέρκυρα: Καταγγελία για ρύπανση της θάλασσας, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Μαΐου 2015, 15:20

Μενίδι: Μητέρα και γιος ζουν αβοήθητοι σε παράπηγμα από λαμαρίνες, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Μαΐου 2015, 18:33

Πιερία: Αποκλεισμένος δρόμος επί δύο μήνες λόγω καθίζησης, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015, 19:20

Για επικοινωνία με το zougla.gr στο 2115550500 και info@zougla.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Μαΐου 2015, 14:06