Τέλος Μαρτίου ξεκινούν οι απευθείας πτήσεις της Ryanair από τη Ρώμη και τις Βρυξέλλες με προορισμό τον Βόλο, ενώ μεγάλη πληρότητα αναμένεται να έχουν και φέτος οι πτήσεις από Μιλάνο και Φρανκφούρτη που πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα από πέρσι.

Τα πρώτα εισιτήρια χαμηλού κόστους , από ό,τι φαίνεται από το site της εταιρίας www.bookryanair.com  έχουν αρχίσει ήδη να εξαντλούνται , δυόμισι μήνες πριν από την έναρξη των πτήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική εφημερίδα «aggelioforos.gr»  εάν χθες κάποιος ήθελε να προγραμματίσει το ταξίδι του στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, με την παρθενική πτήση της γραμμής, την Τρίτη 29 Μαρτίου 2011, θα διαπίστωνε ότι είχαν απομείνει μόλις τρεις θέσεις με χρέωση 31,99 ευρώ. Εάν επέλεγε να επιστρέψει από τη Ρώμη το Σάββατο 2 Απριλίου, τότε με την ίδια χρέωση (31,99 ευρώ) θα έβρισκε διαθέσιμες μόλις δύο θέσεις.

Από 61,98 ευρώ ξεκινούν οι τιμές των εισιτηρίων με επιστροφή των πρώτων πτήσεων για Βρυξέλλες(Charleroi), που ξεκινούν την Τρίτη 29 Μαρτίου 2011.

Αντίστοιχες είναι οι τιμές των εισιτηρίων της Ryanair από το αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου για Μιλάνο και Φρανκφούρτη, που αρχίζουν από την Κυριακή 27 Μαρτίου. Το 2010 οι πληρότητες των πτήσεων για τους δύο ευρωπαϊκούς προορισμούς έφτασαν στο 85%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης