Άγρια συμπλοκή μεταξύ βοσκών στη Νάξο

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018, 01:00
Άγρια συμπλοκή μεταξύ βοσκών στη Νάξο
Άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο βοσκών έγινε την Τετάρτη στη Νάξο και συγκεκριμένα στο βουνό Κόρωνος, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του ενός.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του naxostimes.gr πρόκειται για δύο άντρες ηλικίας 44 και 54 ετών, όπου οι μεταξύ τους διαφορές, σχετικά με τα ζώα και τη βόσκησή τους, τούς οδήγησε σε άγρια συμπλοκή.

Ο 44χρονος δράστης, σύμφωνα με την καταγγελία που έχει η αστυνομία στα χέρια της, επιτέθηκε με ραβδί στον 54χρονο, τον οποίο ξυλοκόπησε άγρια και τον τραυμάτισε σοβαρά.

Ο 54χρονος με καταγωγή από το χωριό Μέση της Νάξου, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο του νησιού όπου διαπιστώθηκε η κρίσιμη κατάσταση της υγείας του και διακομίστηκε με πλωτό σκάφος στο νοσοκομείο της Σύρου.

Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό του νοσοκομείου Νάξου ο 54χρονος έφερε πολλαπλά τραύματα και κατάγματα στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα.

Μετά το περιστατικό, ο δράστης έγινε «καπνός» και αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές που σχημάτισαν δικογραφία εις βάρος του για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018, 01:01