Αλλαγή ηγεσίας στον ΟΓΑ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015, 13:36
Αλλαγή ηγεσίας στον ΟΓΑ
Ανέλαβε από σήμερα καθήκοντα ο νέος διοικητής του ΟΓΑ Αθανάσιος Μπακαλέξης.

Ο κ. Μπακαλέξης γεννήθηκε στο Παλαιοχώρι Δωριέων του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Αμφίκλειας. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και τελειόφοιτος του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εξειδικεύτηκε στο Κ.Ε.Κ. του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στη Διοίκηση και Διαχείριση Ασφαλιστικών Οργανισμών.

Εργάστηκε στον ΟΓΑ, από το έτος 1979 μέχρι το έτος 2011. Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού από το έτος 2008 έως και την αποχώρησή του από τον Ο.Γ.Α.

Ήταν μέλος του ΔΣ της Α.Ε.Δ.Α.Κ. Ασφαλιστικών Οργανισμών από το Μάρτιο του 2002 έως τον Ιούνιο του 2009.

Συμμετείχε στην Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας της Διαχείρισης της Περιουσίας των Ασφαλιστικών Οργανισμών που λειτουργούσε στα πλαίσια της Τράπεζας της Ελλάδος, από τη σύστασή της το Μάρτιο του 2000 έως το Μάϊο του 2004. Καθώς και σε άλλες επιτροπές και ομάδες εργασίας για γενικότερα θέματα της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές συμμετείχε ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας με το συνδυασμό του Βαγγέλη Αποστόλου «Η Στερεά σε νέα τροχιά».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015, 13:36